Hercai’de Şok Ayrılık!

Hercai’de Şok Ayrılık!
Atv’nin töre – aşk – intikam üçgenli başarı dizisi Hercai iki sezondur seyirciyi farklı duygulara sürüklüyor. Dizinin 38. Bölümünde yaşanan ayrılık herkesi şok etti. İşte detaylar!

Atv ekranlarında geçen sezon başlayan ve ikinci sezonunu yaşayan reytingi bol, entrikası, kavgası, töresi, aşkı, intikamı ve bağırması bol dizi Hercai her Cuma akşamı seyirciyle buluşmaya devam ediyor. İmkansız bir aşkın, intikam ve töre ile buluşması sonucu ortaya çıkan Hercai bu sezon her ne kadar geçtiğimiz sezona göre reytinginde bir düşüş yaşasa da yine de kanalın en iyi reyting alan yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Mardin ve çevresinin tarihi ve doğal güzelliklerinde çekilen dizi de son zamanlarda sıklıkla değişiklikler yaşanmaya başlandı. Daha önce senarist değişikliği yaşayan dizi son olarak da yönetmen değişikliği ile gündeme geldi. Cem Karcı’nın ayrılığının ardından dizide şok bir ayrılık daha yaşandı. Dizide iki sezondur rol alan ve performansıyla göz dolduran başarılı oyuncu dün akşam yayınlanan bölümde intihar ederek diziden ayrıldı. İşte detaylar!

Başarılı Oyuncu Hercai’ye Veda Etti!

Atv’de her Cuma akşamı ekrana gelen ve bu sezon ikinci sezonunda olan Hercai’nin dün akşam yayınlanan bölümünde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu taşanlar, Oya Unustası, Duygu Yetiş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Mia Yapım imzalı dizide başarılı bir performans sergileyen ve Elif karakterine hayat veren güzel oyuncu Duygu yetiş hikaye gereği intihar ederek diziye veda etti. Dün akşam yayınlanan 38. Bölümle birlikte diziden ayrılan güzel oyuncu iki sezondur dizide Elif karakterini canlandırıyordu ve dizide önemli bir hikayesi vardı. Bu şok ayrılığın neden yaşandığı bilinmezken seyirciler bu ayrılığa oldukça şaşırdı.

Duygu Yetiş (Elif) Kimdir?

Son olarak Hercai dizisinde rol alan güzel oyuncu Duygu Yetiş 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu ilk olarak tatlı hayat dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. Birçok dizide ve filmde rol alan güzel oyuncu canlandırdı karakterlerdeki başarısıysa seyirciden tam not almıştır. Güzel oyuncu Duygu Yetiş bu güne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bunlardan dikkat çekenler şunlardır. Acil Aşk Aranıyor, Galip Derviş, Üsküdar’a Giderken, Kış Masalı, Annem, Gülpare, Yağmur Zamanı, Evli ve Çocuklu, Tatlı Hayat.

28-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar