Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün Sette Unutamadığı Olay!

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün Sette Unutamadığı Olay!
Atv'de sevilerek takip edilen Hercai Dizisi’nde Miran karakterini başarıyla canlandıran yakışıklı oyuncu Akın Akınözü diziyle ve karakteriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

İki sezondur Atv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Hercai Dizisi yayınlandığı her bölüm seyircinin büyük beğenisini topluyor. Dizinin özellikle genç kızlar tarafından heyecanla takip edildiği biliniyor. Bunda hiç şüphesiz dizinin başrol oyuncusu Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü’nün etkisi büyük. Genç kızların ve genel olarak seyircinin beğeniyle takip ettiği ve her Cuma akşamını heyecanla beklediği Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü bir dergiye verdiği özel röportajda Hercai dizisiyle ilgili bilinmeyenleri ve Hercai setinde yaşadığı ve bir daha asla unutamam dediği olayı anlattı. İşte haberin detayları!

Akın Akınözü (Miran) Hercai’yi Anlattı!

Hercai’nin başarı oyuncusu Akın Akınözü oyunculuk hayatındaki en iyi çıkışı Hercai ile yaşadı. Oyuncu Miran karakteriyle ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini kazanıyor. Başarılı oyuncu Hercai ile ilgili bilinmeyenleri ve dizinin kendisi için neden önemli olduğunu anlattı. Akınözü “Benim için Hercai, kendimi ifade edebilmem için bugüne kadar bulduğum en geniş alanı sunan, çalışmalarımın ve emeklerimin ilk olgun meyvesini almamı sağlayan projedir” ifadelerini kullanırken Miran karakterinin özellikle çok sevilmesini seyirci ile kurduğu özel bağa bağlarken “çünkü seyirciye o buzların altındaki sevgi dolu yüreği gösterebildik“ açıklamasını yapıyor. Bir töre ve aşk dizisi olan ve Mardin ve çevresinde çekilen dizide ekiple çok iyi bir uyum yakaladıklarını ve özellikle partneri Ebru (Reyan) ile çok iyi bir uyum yakaladıklarını gururla ifade ediyor.

Akın Akınözü’nün Asla Unutamadığı Olay Ne?

İki sezondur Atv’de yayınlanan ve seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan olan Hercai’nin başarılı oyuncusu Akın Akınözü diziyle ilgili açıklamalarda bulunurken sette yaşadığı bir olayı “asla unutamayacağını” özellikle vurguluyor. Akınözü Urfa’daki çekimler sırasında yaşadığı olayı anlatırken hala etkisinden kurtulamadığını da ifade ediyor. Genç oyuncu Urfa’daki çekimler sırasında kaldığı oteldeki odasından görüntü yönetmeninin ısrarı ile aşağı indiğini ifade ediyor ve “ne olduğunu çok anlamadan aşağı indiğimde otelin önünde yaklaşık 300 – 400 kişilik bir grubun Miran tezahüratlarıyla karşıladığına şahit oldum. Bize gösterdikleri bu yoğun ilgi ve alaka için tekrar bütün sevenlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullanırken olayın hala etkisinde olduğunu da özellikle vurguluyor. Bu arada sette Miran karakterinin bir lakabı olduğunu da anlatan Akınözü Miran’ı anlatan ve ifade eden lakabı çok sevdiğini de ifade ediyor. Dizinin yönetmenlerinden Benal Tairi Miran karakteri için sette Duygusal Terminatör lakabını uygun bulmuş ve sette herkes Akın Akınözü’ne Duygusal terminatör diye hitap ediyor.

07-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar