Hizmetçiler 2. Bölüm İzle!

Hizmetçiler 2. Bölüm İzle!
Hizmetçiler 2. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile seyirci karşına çıkan Kanal D'nin iddialı dizisi Hizmetçiler 2. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de. İyi Seyirler!

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan başrollerini Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Hizmetçiler dizisi geçtimiz hafta Cumartesi günü Kanal'd'de ekranlara gelmişti. İlk bölümü seyircide fazla merak uyandırdı. Dizinin bu akşam ki bölümünde Eda zenginlerin şahşahlı hayatlarının arka sokaklarını çözmeye çalışırken bir yanda da kardeşini aramaktadır. dört hizmetçinin gerçekle yüzleştikleri hayatların anlatıldığı Hizmetçiler 2.bölümüyle saat 20.00’da kanal d'de. Hizmetçiler 2. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine tıklamayı unutmayın. 

Hizmetçiler 2.Bölümde Neler Olacak?

Ela, Sonunda Atahanlıların evinde iş bulur. Aslında tek derdi kardeşini aramak ve bulmaktır. bir yandan kardeşini arar diğer yandan da yandan girdiği bu gizemli dünyanın, zengin hayatın ve sırlar perdesi yaşamları çözmeye çalışır. Atahanlılarda çalışırkende diğer yandan diğer evlerin çalışan hizmetli kadrosu ile yakınlaşıp bilgi toplamaya çalışır. Onların güvenlerini kazanmanın ve sırlarını öğrenmenin yollarını aramaktadır.

Ela, Atahanlıların sahibi Aras Atahanlı'nın evinde tesadüf bir telefon bulur. Bu gizemli telefonun şifresini çözebilirmek için çabalar. Bu telefonda  kardeşine dair çok önemli ipuçlarına ulaşacaktır.  Ela Aras atahanlı'nın gizli telefonun şifresini çözebilecek midir? Kaybolan kardeşi Derin bir kurban mıdır? Yoksa herkesin hayatını cehenneme çeviren bir şeytan mıdır? Cennet Konakları diğer hizmetçileriyle ve ev sahipleriyle beraber başka hangi sırları saklamaktadır? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Kanal D'de. Hizmetçiler 2. Bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde.

Hizmetçiler dizisinde Geçen Hafta! 

Cennet Konaklarında yaşayan zengin ailelerin yanlarında çalışan hizmetçilerin ve bu zengin ailelerin hikayelerinin ele alındığı dizide herkes birbirinin sırrını bilmektedir. Dolayısıyla herkes birbirine karşı oynamakta ve birbirine karşı dikkatli olmak zorundadır. Ailelerin yanında çalışan hizmetçilerin aslında her şeye vakıf olduğu evlerde yaşayan hiç kimse aslında masum değildir. 

Hizmetçiler'in gerçek hayat deneyimlerine dayanarak oluşturulan dizinin yeni bölümü bu akşam Kanal'd'de. 

İyi Seyirler. . . 

14-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar