Hizmetçiler dizisi Ela Sönmez (Deniz Baysal Yurtçu) kimdir?

Hizmetçiler dizisi Ela Sönmez (Deniz Baysal Yurtçu) kimdir?
Ekrana gelmeye hazırlanan dizilerden Hizmetçiler dizisi için geri sayım sürerken oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Hizmetçiler dizisi Ela Sönmez (Deniz Baysal) kimdir?

Yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak Hizmetçiler dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Alışılmış senaryoların dışında farklı bir konuyla ekrana gelecek yeni dizinin en çok merak edilenleri ise başrol oyuncularıydı. Kanal D'de fragmanı yayınlanan Hizmetçiler dizisinde sevilen oyuncular, Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir başrol olarak yer alıyor. Fabrika Yapım'dan Öner Arslanel'in yapımcılığını üztlendiği yeni dizi Hizmetçilerin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Metin Balekoğlu.

Hizmetçiler dizisinde Deniz Baysal iyi bir seçim

Yayın tarihi henüz netleşmeyen fakat fragmanı yayınlanan Hizmetçiler dizisi İstanbul'da lüks bir sitede çalışan dört hizmetçi ve bu hizmetçilerin ev sahibi patronlarıyla yaşadıkları ilişkiler konu ediliyor. Yaşanan gizemli olaylarla bu ilişklerin bağlantıları ekrana yansıtılırken, alışılagelmiş dram dizilerinden farklı bir senaryo seyirciyi bekliyor. Çekimlerine başlanan Hizmetçiler dizisinin başrol oyuncularından biri de güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu. Hizmetçi rolünde yer alacak ve Ela Sönmez karakterini canlandıracak Deniz Baysal Yurtçu, kendisine sorulan "Evde temizlik işleriyle aranız nasıl?" sorusunu, "Bayılırım. Çok iyi toz alırım. Evde çamaşır işlerini sevmiyorum. Bulaşık yerleştirme işlerini genelde eşim Barış (Yurtçu) yapar" sözleriyle cevapladı.

Deniz Baysal Yurtçu kimdir?

Kendini şimdiden Hizmetçiler dizisinin formatına hazırlamış olan Deniz Baysal'ı gelin yakından tanıyalım. Deniz Baysal Turunç 5 Nisan 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. Celal Bayar Üniversitesi'nde Dış Ticaret eğitimi alan Baysal küçük yaşlarda oyunculuğa da merak salmıştı. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosunda oyunculuğa başlayan Baysal, çeşitli reklam filmlerinde oynadı. Derin Sular dizisinde 2011 yılında ilk dizi deneyimini yaşayan Deniz Baysal daha sonra birçok dizi ve sinema filminde yer aldı. Star Tv'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan karakteri ile akıllarda yer eden Baysal, Fox Tv'de yayınlanan Söz dizisinde de Savcı Derya karakterini canlandırmıştı. Barış Yurtçu ile evli olan Deniz Baysal Yurtçu Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler'de başrol oyuncularından biri olarak yer alıyor.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar