Hizmetçiler Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Hizmetçiler Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Hizmetçiler Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu belli oldu mu? Ülkemize uyarlanacak olan Hizmetçiler dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunu Canlı Tv takipçileri için araştırdık

Amerika ve Meksika’da yayınlanan ve oldukça ses getiren dizi artık ülkemizde yayınlanacak. Ülkmize uyarlanacak olan Hizmetçiler dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunu Canlı Tv takipçileri için araştırdık. Şimdi detaylar.

Hizmetçiler Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Tam adı Polvo de Estrallas olan ve Meksika’da yayınlanan, Devious Maids ismi ile Amerika’da uyarlanan dizi nihayet Türkiye’de de Hizmetçiler ismi ile uyarlanacak. Fabrika Yapım’ın her türlü haklarını aldığı dizinin yapımcısı ise Öner Arslanel. Canlı Tv takipçileri için görüşlerine başvurduğumuz Yapımcı Öner Arslanel, dizinin uzun zamandır peşinde olduklarını, senaryo ve cast çalışmalarının çok uzun süredir sürdüğünü belirterek mutlu sona ulaştıkları için çok memnun olduklarını vurguladı.

4N1K dizisi ile televizyon ve sinemalarda büyük başarı yakalayan Fabrika Yapım, Hizmetçiler dizisini Eylül ayı içerisinde yayına sokmaya hazırlanıyor. Şimdiden heyecanlı olduğu gözlenen yapımcı Öner Arslanel’e “Orijinal hikayeye sadık kalınacak mı?” sorusunu yönelttik. Tüm samimiyetiyle sorularımızı cevaplayan Öner Bey kısaca şu açıklamayı yaptı. “Öncelikle şunu söyleyelim elbette Türkiye’ye uyarlanırken ufak tefek değişiklikler yaşanacak. Meksika ve Amerika toplum ve aile yapısının Türkiye’ye uymaması nedeni ile orijinal senaryoya sadık kalmak şartı ile ülkemize uygun bir hikaye yazılacak.

Hizmetçiler Dizisinin Konusu

Beverly Hills’deki zengin ve ünlülerin evlerinde kendi çalışmalarının tutkusu ve hayalleriyle dört Latin hizmetçi yaşamaktadır. Dizi ilk önce 5 hizmetçi ile başlıyor. Hizmetçilerden bir tanesi büyük bir partide ölürken evdeki erkek hizmetçilerden birisi hapse girer. Olay hemen örtbas edilir veya öyle zannedilir. 4’e inen hizmetçi sayısı yeniden 5’e çıkınca olaylar yeniden başlar. 5 hizmetçiden 2si anne kız ve bir evde çalışmaktadır. Yani 5 hizmetçi 4 evde görev yapmakta ve hepsinin hikayesi birbirinden farklıdır. Mesela birisi şarkıcı olma hayaliyle yanıp tutuşurken bir diğeri geride bıraktığı oğlunu ülkeye sokmanın derdindedir. Anne kız birlikte çalıştığı evde ise kız, evin zengin oğluna aşıktır. Ölen hizmetçini yerine gelen hizmetçi ise önceki hizmetçi cinayetini araştırıyor. Olaylar birbirini takip ediyor ve heyecan hiç dinmiyor.

Hizmetçiler Dizisi Oyuncu Kadrosu belli mi?

Ülkemize Hizmetçiler adıyla uyarlanan dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Güçlü bir kadro için kolları sıvayan yapımcı Öner Arsanel kadro ve yayınlanacak kanalın belli olmadığını söyleyerek sabırlı olmamızı önerdi. Şu anda netleşen isimler yok ama Canlı Tv olarak konunun takipçisi olarak oyuncu kadrosu ve kanalı netleştikçe takipçilerimizi bilgilendireceğiz. Tüm bilgiler netleştikçe bu konumuz sürekli güncellenecek. Bakalım yayınlandığı Meksika ve Amerika’da popüler olan dizi ülkemizde ses getirebilecek mi?

 

19-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar