Hizmetçiler Dizisinden Şok Karar! Final mi Yapıyor?

Hizmetçiler Dizisinden Şok Karar! Final mi Yapıyor?
Koronavirüs sebebiyle verilen aradan geri dönemeyen diziler listesine Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Hizmetçiler Dizisi de eklendi. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve henüz 3 bölüm yayınlanan ve Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan fabrika yapım imzalı Hizmetçiler dizisi ile final yaptı kararı bir anda dizi gündemine bomba gibi düştü. Koronavirüs sebebiyle henüz üç bölüm yayınlandıktan sonra yayınlarına ara veren ve bütün diziler gibi beklemeye başlayan Hizmetçilerle ilgili bu günlerde final yapacak şeklinde çıkan haberler bir türlü doğrulanmamıştı. Yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu ise Makbule Kosif, Gülsev Karagöz kaleme alıyordu. Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal Yurtçu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in oluşturduğu dizi Fabrika Yapım tarafından uyarlama bir dizi olarak hazırlanıyordu. Fabrika Yapım tarafından bugün sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise dizinin akıbetini belirledi. İşte detaylar!

Hizmetçiler Final Yaptı!

Kanal D ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve üç bölüm yayınlandıktan sonra çekimlerine Koronavirüs sebebiyle ara vermek zorunda kalan Fabrika Yapım imzalı uyarlama dizi Hizmetçiler’le ilgili yapım şirketi tarafından alınan ve sosyal medya hesabından paylaşılan bir açıklama dizinin sona erdiğini duyurdu. Fabrika yapım tarafından büyük umutlarla başlayan ve henüz üç bölüm yayınlanan dizi başladığı günden itibaren ilk üç bölüm ne yazık ki beklenilen ilgiyi görememiş ve ilk 10’a dahi girmekte zorlanmıştı. Koronavirüs sebebiyle dizinin ara vermesiyle dizi bir daha yeni bölümle ekrana gelememiş ve hakkında sık sık final dedikoduları başlamıştı. Bu günlerde dizilerin yeniden setlere dönmeye başlamasıyla Hizmetçiler’le ilgili kararın ne olacağı da merakla bekleniyordu. Yapım şirketi Fabrika Yapım aldığı bir kararla dizinin final yaptığını seyirciye duyurdu.

İşte O Açıklama!

Hizmetçiler dizisiyle ilgili yapım şirketi Fabrika Yapım’ın aldığı ve sosyal medya hesabımdan paylaşılan karar dizinin final yaptığını en yetkili ağızdan açıkladı. Fabrika Yapım paylaşımımda “Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz Hizmetçiler dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle sevgilerimizle…” ifadelerine yer verildi. Böylece büyük umutlarla ekrana gelmeye başlayan Hizmetçiler’in yayın ömrü üç bölümde sona erdi.

13-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar