Kadın Dizisinde O Karakter Değişti! Yerine Pınar Çağlar Gençtürk Geldi!

Kadın Dizisinde O Karakter Değişti! Yerine Pınar Çağlar Gençtürk Geldi!
Fox Tv'nin başarılı dizisi Kadın sezona güçlü bir şekilde girdi. Ancak dizide beklenmeyen bir değişikliğe gidildi. Dizinin Jale karakterini oynayan oyuncu da değişikliğe gidildi!

Fox Tv ekranlarında ikinci sezonuna başlayan ve aldı reytinglerle kanalın yüzünü güldüren Kadın Dizi ekran macerasına doludizgin devam ediyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Fatih Aksoy, Faruk Bayhan ikilsinin, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği ve senaryosu Hande Altaylı tarafından kaleme alınan Kadın geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans sergilemiştir. İkinci sezonuna geçtiğimi hafta başlayan dizinin oyuncuları arasında birçok farklı ayrılık senaryoları konuşulsa da ayrılık hiç beklenmeyen yerden geldi. Dizide Jale karakterini canlandıran Ece Özdikici Kadın’dan ayrıldı. İşte ayrıntılar!

Kadın Dizisinde Jale Karakterinde Değişikliğe Gidildi!

Fox Tv’nin reytingi yüksek dram ağırlıklı dizisi Kadın yeni sezona da oldukça iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezonki başarısını bu sezonda devam ettirecek gibi görünen dizide birçok oyuncunun diziden ayrılacağı konuşulurken değişiklik hiç beklenmeyen yerden geldi. Kadın Dizisinde Doktor Jale karakteriyle seyirci tarafından beğenilen Ece Özdikici ile yollar ayrıldı.

Ayrılığın sebebi bilinmezken bu oyuncunun yerine Doktor Jale karakterini canlandırması için Pınar çağlar Gençtürk ile anlaşmaya varıldı. Bu değişikliğin dizide ne gibi bir etki oluşturacağının ise zamanla ortaya çıkacağı anlaşılıyor. Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Seray Kara, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar gibi usta oyuncuların yer aldığı diziden ayrılan Ece Özdikici’nin ise TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Benim Adım Melek dizisiyle anlaştığı açıklandı.

Kadın Dizisinin Yeni Jale’si Pınar Çağlar Gençtürk Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan Kadın Dizisinin Jalesi olarak karşımıza çıkacak genç oyuncu Pınar Çağlar Gençtürk 1982 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Yeditepe Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Pınar Çağlar Gençtürk ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Büyük Buluşma dizisiyle yapmıştır. Oyuncu Arkadaşlar İyidir, Çalıkuşu, Çıplak gerçek ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de yer almıştır. Oyuncu son olarak Evlat Kokusu dizisinde yer almıştır. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol alan oyuncu, Siccin: Büyük Haramdır, Herkes mi Aldatır? Ve 7 Kocalı Hürmüz filmlerinde de oynamıştır.

04-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar