Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’ın yeni dizisi belli oldu!

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’ın yeni dizisi belli oldu!
Kadın dizisinde Arif karakteriyle gönülleri fetheden Feyyaz Duman'ın yeni projesi belli oldu. Bakın, Feyyaz Duman, yeni dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Oyuncu Feyyaz Duman, Kadın dizisinde canlandırdığı Arif karakteriyle hem çok sevildi, hem de dizi dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Sinema sektöründe bilinen fakat televizyon ekranlarında Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisiyle tanınan Feyyaz Duman'a yeni teklifler gelmeye başladı. Başarılı bir 3 sezon geçiren Kadın dizisi şubat ayında final yapıyor. Final kararı açıklanan Kadın dizisi oyuncuları ise yeni tekliflere açık. Kadın dizisinde vefalı, özverili bir karakter olan Arif'i canlandıran Feyyaz Duman'ın yeni başlayacak Baraj dizisinden teklif geldi. Feyyaz Duman Baraj dizisinde başrollerden biri olan Nazım karakterini canlandıracak.

Feyyaz Duman yeni projesinde hangi karakteri canlandıracak?

Yeşilçam klasiği olan Baraj filmi dizi olarak uyarlanarak ekranlara gelecek. Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın başrollerde yer aldı Baraj filmi günümüze uyarlanıyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosu belli olan dizide Nazım karakterini Feyyaz Duman'ın canlandıracağı haberi ise özellikle Kadın hayranlarını sevindirdi. Kadın'da canlandırdığı Arif rolüyle benzer bir yapıya sahip olan Feyyaz Duman'ın karakter olarak da oldukça uyumlu ve çalışma disiplini olan biri olduğu biliniyor. İlk kez Baraj filmiyle başrol oynayacak Feyyaz Duman'ın bu dizide de başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Feyyaz Duman başrolde!

Fox Tv'nin başarılı dizisi kadın 4 Şubat 2020'de final yapıyor. Yine Fox Tv'de yayınlanacak Baraj dizisinin de oldukça iddialı bir yapım olarak hazırlıkları sürüyor. 1977 yapımı Baraj filmi Fatih Aksoy ile Yağmur Ünal yapımcılığında televizyona uyarlandı ve titiz bir şekilde oyuncu kadrosu oluşturulmaya çalışılıyor. Kadın dizisinde rol alan Feyyaz Duman'da bu titiz çalışmanın sonucunda karar verilmiş isimlerden biri. 2020'ye damga vurması beklenen Baraj filminde yer alacak diğer oyuncular ise  Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük. Hazırlıkları süren Baraj dizisinde oyuncu kadrosu netleştikçe sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman kimdir?

Başarılı oyunculuğu ve beyefendi kişiliğiyle tanınan Feyyaz Duman 1982 Mardin doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü'nden mezun olan Duman, 2007 yılında eğitim amacıyla New York'a gitti ve orada 5 yıl kaldı. Daha sonra Türkiye'ye dönen Duman birçok sinema projesinde yer aldı. Feyyaz Duman, Annemin Şarkısı adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Duman aynı proje ile birçok dalda ve biçok farklı yarışmada ödül alırken, ilk kez yer aldığı televiyon dizisi Kadın'da oldukça başarılı bir performans sergiledi. Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman, artık televizyon dünyasının aranan yüzlerinden biri olmayı da başardı.

11-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar