Kalk Gidelim 108. bölüm izle

Kalk Gidelim 108. bölüm izle
Ekranların en eğlenceli dizilerinden biri olan Kalk Gidelim bu hafta da kahkaha bombardımanıyla geliyor. Köyde yaşanan olaylara çok güleceksiniz. Kalk Gidelim 108. Bölüm izle!

TRT 1'in uzun soluklu komedi dizisi Kalk Gidelim, yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Sevilen dizi kahkaha dolu bölümüyle evlerinize neşe getirirken çok eğleneceksiniz. Ailecek izleyeceğiniz ekranların en komik dizilerinden biri olan Kalk Gidelim 108. Bölümde de yine çok güldürecek. Kalk gidelim 108. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.  

Kalk Gidelim yazın da güldürecek!

TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi konusu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla yaz akşamlarında da evlerinize konuk oluyor. Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Erkan Sever, Yıldız Kültür gibi isimlerin başrollerde olduğu dizi, 9 Haziran'da sezon finali yapmış ve kısa bir aranın ardından tekrar yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlamıştı. Koronavirüs Salgını sebebiyle zorunlu aradan sonra tekrar çalışmaya başlayan dizi yazın da güldürmeye devam ediyor. Kalk Gidelim cumartesi akşamları saat 20:00'da TRT 1'de.

Kalk Gidelim'de köy hayatının sıcaklığı ekrana yansıyor

Yapımcılığını Eyüp Üstün'ün üstlendiği dizi Türkiye'nin en organik dizisi unvanına sahip. Ege'de bir köyde çekimleri yapılan dizi doğanın güzelliğini evlerinize taşıyor. Köy hayatıyla iç içe yapılan çekimler ve ortaya çıkan sahneler samimiyet ve sıcaklığı ekrana yansıtıyor. Magazin Gazetecileri Derneği tarafından Yılın Komedi Dizisi seçilen Kalk Gidelim, başarılı bir sezon daha sürdürüyor. Dizide ayrıca, Hayrettin, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Sena Çakır, Alper Saylık, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Mine Teber gibi sevilen oyuncular da yer alıyor.

Kalk Gidelim 108. Bölüm'de neler oluyor!

Her bölümü merakla beklenen Kalk Gidelim 108. Bölümü ile ekrana geliyor. Yine eğlence ve kahkaha tufanı koparacak dizide bu hafta yaşanan gelişmeler heyecanla bekleniyor. Zengin hayatlarının sona ermesiyle İstanbul'dan köye gelen Mustafa Ali ve eşi Nurten yine İstanbul'a dönme kararı alıyor. Onları İstanbul'da nasıl bir hayatın beklediği ise merak konusu. Kalk Gidelim 108. Bölümde köye gelen yabancı merak konusu. Bu yabancı köyde kimlerin hayatını değiştirecek? Evlilik hayali kuran gençler muratlarına erebilecek mi? Yine eğlenceli bir bölümle karşınıza gelecek Kalk Gidelim 108. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

27-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar