Kanal D dizisi Yeni Hayat'a bomba transferler!

Kanal D dizisi Yeni Hayat'a bomba transferler!
Yeni dizilerle iddialı bir döneme girmeye hazırlanan Kanal D'de Yeni Hayat hazırlıkları devam ediyor. İşte, Kanal D dizisi Yeni Hayat'a bomba transferler!

Sezona Eylül ayında başlayan dizilerin bir çoğu reyting kurbanı olup final yaparken bir yandan da yapım şirketleri yeni diziler için kolları sıvıyor. Kanal D de yeni dizlerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D'de yayınlanacak yeni dizilerden biri olan Yeni Hayat için ise hazırlıklar sürüyor. Yeni Hayat dizisi için birçok isim konuşulsa da oyuncu kadrosuna iki yeni bomba isim dahil oldu. O isimlerden biri büyük bir hayran kitlesine sahip ve hem yurt içinde hem de yurt dışında tanınan ve sevilen Serkan Çayoğlu. Çayoğlu Yeni Hayat dizisinde başrol olarak yer alacak. Birsen Altıntaş'ın haberine göre Yeni Hayat kadrosunda olduğu kesinleşen bir diğer isim de uzun zamandır ekranlarda görülmeyen fakat Aliye dizisiyle unutulmaz yüzlerden biri olan Tayanç Ayaydın.

Yeni Hayat'ta hangi oyuncular var?

Yeni Hayat dizisi 2020 yılına iddialı bir şekilde girmeyi planlarken oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın ve çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur kadroda netleşen oyuncular olarak belirlendi. Çekimlerine 15 Şubat'ta başlanması planlanan Yeni Hayat dizisinde Çayoğlu Adem karakteriyle, Nilperi Şahinkaya ise Adem'in eşi Nevin karakteriyle yer alırken Aksongur ise bu çiftin kızları Ece karakteriyle dizide yer alacak. Hekimoğlu dizisinin de sahibi olan Karga Seven Pictures yapımı olacak Yeni Hayat dizisinde, askerlikten ayrılıp bodyguard olan bir genç adamın hikayesi ekrana taşınacak. Yeni Hayat dizisi oldukça iddialı bir yapım olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Yeni Hayat dizisinin başrolünde yer alacak Serkan Çayoğlu, en son TRT 1'de yayınlanan Halka dizisinde Cihangir karakterini canlandırmıştı. Büyük bir hayran kitlesi olan Çayoğlu, 31 Mart 1987 Almanya doğumlu. Ekonomi mezunu olan Çayoğlu aslen Giresunlu'dur. Oyunculuk dersleri alan Çayoğlu birçok dizide yer almaya başladı. Bu dizilerden bazıları Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney, Zeytin Tepesi, Fox Tv'de yayınlanan Kiraz Mevsimi.

Tayanç Ayaydın kimdir?

Yeni Hayat kadrosuna dahil olan ve uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Tayanç Ayaydın, 7 Ağustos 1979'da  İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ayaydın, ilk dizisi Aliye ile tanındı. 2009 yılında oynadığı Sakarya Fırat dizisinde de kariyerinin zirvesine ulaşmayı başardı. Aliye, Sıla, Beyaz şarkısı, Zeytin Tepesi, Sakarya Fırat, Aşk Kırmızı, Büşra, Ey aşk neredesin, On bire on kala, Aşk Yakar, Pazar bir ticaret Masalı, Sıla, Kalbin zamanı, Aliye, Ziyaret, Son bir defa, Gece yürüyüşü ve Tek Yürek dizilerinde yer alan Ayaydın Yeni Hayat dizisi ile Kanal D ekranlarında olacak.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar