Karantina Süreci Ünlü Çifti Ayırdı!

Karantina Süreci Ünlü Çifti Ayırdı!
Ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. Evlenmeleri beklenen ve koronavirüs sebebiyle evlilik tarihlerini erteleyen Kutsi ile Feyza Çipa ayrıldı. İkilinin ayrılığı şok etkisi yarattı.

Koronavirüs ünlü ünsüz demeden tüm dünyanın korkulu rüyası olmayı sürdürüyor. Çin’de başlayan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül salgın ünlü ünsüz, yaşlı genç demeden herkesi tehdit ediyor. On binlerce insanın hayatını kaybettiği hastalık sebebiyle insanların yaşam düzenleri değişiyor, sosyal hayatları yeni baştan düzenleniyor, her şey bu salgına göre yeniden dizayn ediliyor. Ve bu hastalık ne yazık ki insanları öldürdüğü kadar hayatları parçalamaya ve planları değiştirmeye de zorluyor. Ünlüler dünyasından gelen bir haber tam da bu haberi özetler nitelikte. Uzun yıllardır evlenmeleri beklenen ve artık evlenmek için karar alan Kutsi ile Feyza Çipa çifti koronavirüs sebebiyle evlilik tarihlerini geçtiğimiz günlerde ertelediklerini duyurmuşlardı. Çift evlilik tarihi olarak yaz aylarını işaret etmiş ve buna göre planlar değişmişti. Ancak ne yazık ki son gelen haberler çiftin evlilik planlarını bitirdi. Kutsi ve Feyza Çipa çifti ayrılık kararı aldı. İşte detaylar!

Kutsi İle Feyza Çipa Ayrıldı!

Evlenmeleri beklenen ve 2017 yılından itibaren nişanlı olan Kutsi ile Feyza Çipa çiftinin ayrılıdığı haberleri sosyal medya ve magazin dünyasına adeta bomba gibi düştü. Son olarak geçtiğimiz günlerde evlilik kararlarını koronavirüs sebebiyle yaz aylarına ertelemek zorunda kalan çiftin bu kararı bir anda herkesi şok etti. Kutsi geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebiyle evlilik kararını ertelediklerini ve yaz için düşündüklerini ifade etmişti. Feyza Çipa ise geçtiğimiz gün oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu’na ilaç götürürken magazin muhabirleri tarafından görüntülenmiş ve “arabada Kutsi Bey var sandık” diyen muhabirlere “Kutsi yok artık” demiş daha sonra da “aynı araçla çıkmıyoruz artık” açıklamasını yapmıştı. Son olarak dün gece Feyza Çipa sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kutsi ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Oyuncu paylaşımında “Evet bitti. Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonra adımın onunla aynı cümlede dahi geçmesini istemiyorum” ifadelerini paylaştı. Feyza Çipa2nın bu sert açıklamasının ardında nelerin olduğu ise şimdilik meçhul.

Feyza Çipa Kimdir?

24 Mayıs 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çipa üniversite öğrenimini Anadolu üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. 2007 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncülük elde eden Çipa ilk olarak Arka Sıradakiler adlı yapımda yer aldı. Daha sonra Uygun Adım Aşk, Mavi Kelebekler, Huzur Sokağı, Türk’ün uzayla imtihanı ve Hanım Köylü adlı yapımlarda rol aldı. Kutsi ile Feyza Çipa 2017 yılında nişanlanmışlardır.

06-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar