Kıbrıs Zafere Doğru 12. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 12. Bölüm İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 12. Bölüm İzle; 29 Ekim Cuma 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru’nun yayınlanan 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın, Pelin Karahan ve Gülper Özdemir’in rol aldığı Kıbrıs zafere Doğru bu akşam 12. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda isim değişikliği ile birlikte yayınına devam eden heyecanlı ve aksiyonu bol dizilerden Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam da heyecanlı ve nefes nefese izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin özellikle bu sezon yeni başlayan sezonunda Kıbrıs’ta var olma mücadelesi veren bir avuç Türk’ün canı pahasına verdiği mücadele ve özellikle Erenköy’ü kaybetmemek için yapılan savaşlar seyirciyi ekrana bağlamış durumda. Kıbrıs’ta 1963 yıllarında yaşanan ve Rum ve Yunanlıların Türkleri adadan atmak için başlattıkları saldırılar ve katliamların anlatıldığı Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

KIBRIS ZAFERE DORU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizinin yeni bölümü bu akşam nefesleri kesecek türden. Dizinin yayınlanan son bölümünde bir avuç mücahit on binlerce kişilik Rum ve Yunan birliklerine karşı durmaya çalışmaktadır. Bu sırada Erenköy’ü vermemek için inanılmaz bir savunma savaşı yapılır ve bu savaşta bir çok şehit verilir. Ancak Mücahitler Erenköy’ü vermemeye kararlıdır. Kıbrıslı mücahitler başta Ankaralı ve Kemal Dereli olmak üzere büyük bir mücadelenin içindedirler.

Kıbrıs Zafere Doğru 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının yakın dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Erenköy’e büyük bir saldırı başlatan Rum ve Yunan güçleri, savaş uçakları, helikopterler, savaş gemileri, tanklar ve toplarla binlerce kişilik bir gücün eşliğinde saldırmaktadır. Bir avuç mücahit ise bu üstün güçlere karşı canları pahasına mücadele etmektedirler. Cephelerde verilen mücadele büyük bir başarıyla devam etmektedir ancak bu durum daha fazla devam edemeyecek bir hale gelir. Artık mücahitler son bir savunmaya girecektir sonrasında ne yazık ki artık Erenköy düşman eline geçecektir. Ancak hiç beklenmedik bir anda ve yerden Türkiye ilk kez Kıbrıs Türklerine yardımda bulunur. Bu resmi olarak yapılan ilk yardımda Türk savaş uçakları Erenköy’de şanlı bir destan yazan mücahitlerin yardımına koşacaktır. Ancak ne yazık ki bu sırada yaşanacak bir olay herkesi derin bir üzüntüye sokacaktır. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

29-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar