Kuaförüm Sensin'de İkinci Şok Ayrılık!

Kuaförüm Sensin'de İkinci Şok Ayrılık!
Kuaförüm Sensin’den peş peşe gelen haberler seyirciyi şok etti. Sevilen programda görev alan jüri üyeleri peş peşe programdan ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar!

Show Tv’de gündüz kuşağında ekrana gelen ve hafta içi her gün yayınlanan sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin’de şok gelişmeler bir biri ardı sıra geldi. Sevilen yarışma programında yarışmacılar haftanın en iyi takımı olabilmek ve elenmemek için var güçleriyle mücadele ediyorlar. Yarışma da en iyi kuaför, makyöz olabilmek için ellerinden gelen takımlar format gereği yarışmadaki diğer takımlara da puan verebiliyorlar. Ayrıca program da yer alan ve alanlarında en yetkin kişilerden olan jüri üyeleri de takımların performansını değerlendirerek onları puanlıyorlar. Beş günün sonunda en yüksek puanı alan haftanın galibi olup büyük ödüle ulaşırken en düşük puanı alan da yarışmadan eleniyor. Seyircinin beğeniyle takip ettiği ve gündüz kuşağında Show Tv’nin en başarılı programlarından olan Kuaförüm sensinde yaşanan format değişikliği dolayısıyla peş peşe ayrılıklar yaşandı. İşte detaylar!

Kuaförüm Sensin’de Neler Oluyor?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan ve Show Tv’de gündüz kuşağında yayınlanan ve kanalın en çok seyredilen programlarından Kuaförüm Sensin bugünlerde şok üstüne şok yaşıyor. uzun süredir ekranlarda olan başarılı program alınan karar gereği format değişikliğine gidince program da yer alan ve yarışmacıların performanslarının değerlendirilmesini yapan jüri üyeleri peş peşe programdan ayrılmaya başladı. Programda jüri üyeliği yapan ünlü isim Tuğba Özay sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla programdan ayrıldığını açıklamış ve yapım şirketi ve ekibe teşekkür ederek programa veda etmişti. Seyirci henüz bu şoku atlatamadan ikinci haber geldi. Yine programda jüri üyesi olan Ayşegül Kartal’da görevinden ayrıldı.

Best Off Formatı Kuaförüm Sensin’e Yaramadı!

Yapımcılığını Global Medya’nın yaptığı ve sunuculuğunu Gözde Kansu’nun üstlendiği ve mesleklerinde en iyilerden olan kuaför ve makyözlerin yarıştığı ve yarışmacıların en üst düzeyde rekabeti yaşadıkları Kuaförüm sensin format değişikliği nedeniyle Best Off formatına dönünce jüri üyeleri programdan peş peşe ayrıldı. Önce Tuğba Özay ardından da Ayşegül Kartal jüri üyeliğinden ayrıldı. Ayşegül Kartal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “canım sevdiklerim, beni seven, dinleyen, ailesinden biri gibi gören ama çokça bağrına basan, herkese selam olsun. Pazartesi itibari ile yeni programda olmayacağım için buradan bir veda olsun, yeni yollarda karşılaşmak tekrar kucaklaşmak dileğiyle hepinizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar