Kurşun'un Savcı Orhan'ı Engin Altan Düzyatan'dan eleştirilere şok sözler!

Kurşun'un Savcı Orhan'ı Engin Altan Düzyatan'dan eleştirilere şok sözler!
Fox TV'nin sezona bomba gibi giren dizisi Kurşun oyuncuları gündem olmaya devam ediyor. Kurşun'un Savcı Orhan'ı Engin Altan Düzyatan'dan eleştirilere şok sözler!

İstanbul'da 1970'li yılların adalet sistemini hikaye edinen Kurşun dizisi sezona bomba gibi girdi. Mekan, kostüm ve dekorlarıyla seyirciden tam not alan Kurşun dizisi şimdiye kadar çekilmiş başarılı dönem dizileri arasına girmeye aday. Fox Tv'nin iddialı dizisinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya gibi oyuncular ise başrollerde yer alıyor.

Engin Altan Düzyatan yeni imajı hakkında konuştu

Kurşun dizisi için imaj değiştiren oyuncuların yeni imajlarıyla ilgili hayranlarından olumlu tepkilerin yanında bazen olumsuz tepkiler de geliyor. Kurşun dizisinde Savcı Orhan Atmaca karakterini canlandıran sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan ise en çok eleştiri alanlardan biri oldu. Yeni imajı hakkında çeşitli yorumlarda bulununlan Düzyatan sessizliğini bozarak cevap verdi. Yeni imajına herkesin alaışacağını belirten Düzyatan, "Siz de yakında alışırsınız. Ancak en önemlisi eşim Neslişah bu tarzımı beğendi" sözleriyle tartışmalar hakkında düşüncesini ortaya koymuş oldu.

Diriliş Ertuğrul'dan Savcı Orhan'a nasıl bir değişim yaşandı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisindeki 'Ertuğrul' karakteri imajına alışan Engin Altan Düzyatan hayranları sosyal medya hesaplarından çok sayıda yorumda bulunmuştu. Kurşun dizisindeki Savcı Orhan Atmaca karakteri için sakalsız, traşlı ve daha ağırbaşlı bir havaya girmek zorunda olan Düzyatan'ın hayranları yeni imajı konusunda ikiye bölünmüş durumdaydı. Düzyatan yeni imajının eşi tarafından beğenildiğini vurgulaması bakalım hayranları arasında nasıl yorumlanacak?

Kurşun dizisi konusu nedir?

Fox Tv'nin yeni dizisi Kurşun, Most Production tarafından projelendirilen ve yapımcılığını Gül Oğuz'un üstlendiği bir dönem dizisi. Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide oldukça başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Fox Tv'de çarşamba akşamları yayınlanan dizi İstanbul'un 1970'li yıllarını anlatan, başarılı bir savcı, tuttuğunu koparan bir gazetecinin verdiği adalet mücadelesini ekranlara taşıyor. Bu adalet mücadelesi yaşanırkan meydana gelen olaylar ise dönemin şartlarını başarılı bir şekilde resmederek anlatılıyor. 1790'li yılların gençliği, köylüsü, kentlisi ve dönemin adalet ve basın sistemindeki durum başarılı bir şekilde aktarılıyor. İlk 4 bölümüyle büyük beğğeni toplayan Kurşun dizisi yapımcısı ve kanalını aldığı reytinglerle sevindirmeyi başardı.

08-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar