Kuruluş Osman 10. bölüm izle!

Kuruluş Osman 10. bölüm izle!
Osmanlı İmpratorluğu'nun kuruluşunu konu alan ve Osman Bey'in hayatından kesitler sunan Kuruluş Osman'da bu hafta yine heyecan dorukta. Kuruluş Osman 10. bölüm izle!

Atv'nin reyting rekorları kıran dizilerinden biri olan Kuruluş Osman bu haftada çok konuşulacak sahneleriyle ekranlarda olacak. Sevilen dizi Kuruluş Osman'da Osmanlı İmpratorluğu'nun kuruluş süreci ve İmparatorluğu'n kurucusu Osman Bey'in hayatı konu alınıyor. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in Osman Bey'i canlandırdığı Kuruluş Osman bu hafta 10. bölümüyle karşınızda olacak. Atv'de Çarşamaba akşamları saat 20:00'da yayınlanan Kuruluş Osman 10. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kuruluş Osman 10. bölümde neler olacak?

Fragmanı yayınlanan Kuruluş Osman 10. bölümde oldukça hareketli sahneler seyirciyi bekliyor. Aksiyon dolu dizide obaya baskın yapılıyor. "Bayrak Türk'ün hürriyet nişanesidir! Dil uzatanın dilini, el uzatanın elini keser atarız!" şeklindeki sözlerle kararlı bir duruş sergileyen Osman Bey'in yeni planının ne olacağı merakla bekleniyor.  Moğolların saldırıya geçmesi ve Söğüt'e doğru yola çıkması Osman Bey'i harekete geçirecek mi? Yeni planları neler olacak? bu soruların cevabı bu akşam yayınlanaccak Kuruluş Osman 10. bölüm'de cevap bulacak. Kuruluş Osman 10. bölümde Yannis, Müneccim Abdül kılığına girerek Alişar'ı etkisi altına alıp Sofia ile birlikte Alişar'ı Osman Bey ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır. Kayı Obası'nı basan Alişar, Dündar Bey'e meydan okuyarak altınlarını ister. Dündar Bey aynı zamanda Moğollara karşı obayı teyakkuza geçirir.

Kuruluş Osman her Çarşamba Atv'de

Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Kuruluş Osman aldığı reytinglerle de bu iddiasını güçlendirmiş oldu. Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği Kuruluş Osman daha önce TRT1'de yayınlanan ve uzun süre reyting rekortmeni olan Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde bir yapım. Burak Özçivit'in başarılı başrol oyunculuğunun yanında, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Açelya Özcan, Emel Dede gibi birçok sevilen isim dizinin kadrosunda yer alıyor. Sezona geç başlamış olsa da aldığı reytinglerle çok konuşulan Kuruluş Osman büyük bir prodüksiyonla, dönemi anlatan oldukça büyük bir platoda çekiliyor. Kostüm, aksesuar ve başta atlar gibi hayvanlar olmak üzere çok büyük emek ve özen isteyen bir yapım olan Kuruluş Osman her çarşamba saat 20:00'da seyirciyle buluşuyor. Kuruluş Osman 10. bölüm izlemek için yukarıdaki linki kullanabilirsiniz. İyi seyirler...

12-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar