Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm izle!
Show TV ekranlarında yayınlanan dizide Kuzey ile Yıldız arasında yaşanan savaş gittikçe kızışıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm bu akşam Fox TV'de!

Cumartesi akşamlarının reyting şampiyonu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölümüyle ekranlara geliyor.  Show TV ekranlarında yayınlanan dizide Kuzey ile Yıldız arasında yaşanan savaş gittikçe kızışıyor. Yıldız, Kuzey Kuzey tarafından yediği son darbeyi hafife alabilecek mi? Yıldız ve Kuzeyin büyük aşkı tarih mioluyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölümde fitili ateşlenen savaşı kim kazanıyor, haberimizde. Cumartesi akşamlarına renk katan Kuzey Yıldızı ilk Aşk 24. son bölümünü tek parça canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İşte Detaylar!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölüm Konusu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. bölüm izle! 24 bölümde Yıldız tutuklanarak hapse atılıyor. Kuzey'in yaptıkları Yıldız'ın yüreğine batar. Kuzey'e hapishane duvarları arasında onu terk ettiğini söyler. Fakat Kuzey aşkındna vazgeçmeyecektir. Dışarı çıkıp Çetin'i vurduğunu söylemesi için birini bulur fakat kabul ettiremez. Yılzdız için canla ve başla çırpınırken Yıldız içeride çaresizdir. Kızlara da çok kızgındır. Birde bu başına gelenler onun artık hayatta gülemeyeceini kabullendirir. Kuzey'i affetmiyeceğine dair kendi kendine sözler verir. Fakat İlk mahkemede Kuzey'inde şahit olması için çağrılır. Ancak orada Kuzey'i gören yıldız deliye döner. Yıldız tüm gemileri yakmış bu akştan giderken, Şule boşanmayı kabul ettiğini söyler. 

Kuzey için artık hiç bir huhuki engel kalmadığını düşünsede Şule'nin aklındaki tilkiler yine iki aşığı çıkmaza sokacaktır. Kuzey tüm dünyayı o mahkemeye yıkabilse yinede rahatlayamaz. Canı pahasına Yıldız'ın masum olduğunu ispatlamaya yemin etmiştir. Kuzey Yıldızı 24. Bölümde Kuzey Yıldız'ın şuçsuzluğunu ispatlayabilecek mi? Şule'nin boşanma teklifine karşılık Kuzey ne cevap verecek? Acaba Şulenin bu seferki oyunu nedir? Hepsi ve fazlası bu akşam Show TV'De yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Seyirler!

 

07-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar