Maraşlı Dizisinden İlk İzlenimler

Maraşlı Dizisinden İlk İzlenimler
Yayın hayatına başlayan Maraşlı dizisi nasıl bir başlangıç yaptı? Dizi bekleneni karşıladı mı yoksa hayal kırıklığımı yaşandı?

Atv’nin yeni dizisi ‘Maraşlı’ 11 Ocak Pazartesi itibari ile yayın hayatına başladı. İlk bölümün heyecanı içinde olan izleyiciler diziyi nasıl karşıladı? Dizi bekleneni verebildi mi? Yoksa sonuçlar hüsran mı? Tüm soruların cevaplarına ve daha fazlasına haberimizde yer verdik.

    Maraşlı Dizisinin İlk Bölümü Nasıl Sonuçlandı?

     Herkesin merakla beklediği, Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünde olduğu Maraşlı dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. İyi bir reyting skoru ile açılış yapan dizi, tüm kategorilerde 5’li reyting oranını tutturmayı başardı. Dizi henüz yeni olduğu için merak edip izleyen sayısı oldukça fazla. Asıl reyting sonuçlarına ilerleyen haftalarda, dizinin yayınlanan yeni bölümlerinin ardından belli olacak. Yukarıda da yazdığımız gibi, çoğu insan yeni bir dizi olduğu için izledi. Asıl reyting sonuçları, dizi tam anlamıyla kemik kitleye ulaştığı zaman belli olacak. Henüz kemik bir kitleye sahip olmayan dizinin ilk günden bu denli iyi bir reyting skoru alması, hem kanalı hem de oyuncu ve yapım ekibinin yüzünü güldürdü.

 

Maraşlı Dizisi Rakiplerini Elemeye Başladı Bile

   Her zaman kazanan birisi olduğu gibi diğer taraftan kaybeden de bir isim var. Maraşlı dizisinin yayınlanması ile Star Tv’nin dizisi olan ‘Seferin Kızları’ dizisinin reytinglerini aşağıya çekti. Kanal nitekim böyle bir şeyi bekliyordu da zaten. Dizinin hem reytingleri düşüktü hem de hikâyesi ilgi çekici değildi. Maraşlı dizisini ekranlara gelmesinin ardından ise düşük olan reytingi gitgide aşağılara doğru inmeye başladı. Eğer dizinin reytingleri ve hikâyesi bu şekilde devam ederse yakında final yapabilir. Diğer yandan bu durumdan hiç de etkilenmeyen bir dizi var ki, onu tahtından etmek oldukça zor. Bahsettiğimiz dizi Uyanış Büyük Selçuklu. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden Uyanış Büyük Selçuklu’nun reytinglerinde herhangi bir değişiklik söz konusu bile değil. Aynı günün akşamında yayınlanan Çukur ve Yasak Elma dizilerinde ise birazda olsa reyting düşüşleri yaşandı. Güzel bir başlangıç ile yayına giren Maraşlı dizisinin akıbetinin ne olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

12-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler