Sol Yanım Dizisine Yeni Bir Karakter Geliyor

Sol Yanım Dizisine Yeni Bir Karakter Geliyor
Star Tv'nin yeni dizilerinden olan Sol Yanım dizisine yeni bir oyuncu geliyor. Aşk- Memnu gibi önemli bir dizide rol almış yeni oyucu kim?

    Perşembe akşamları Star TV’de yayınlanan Sol Yanım, dizi kadrosuna yeni bir oyuncu dâhil ediyor. Nispeten yeni bir dizi olan Sol Yanım dizisinin, hikâyesine etki edecek yeni bir karakter getirmesi heyecan verici. Peki ya kadroya yeni dâhil olan oyuncu kim? Hangi karaktere can verecek? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlasına yazımızda bulabilirsiniz. O zaman lafı daha fazla uzatmadan asıl haberimize geçelim.

Yeni Karakteri Kim Canlandıracak?

    İsmini daha önceden izlediğimiz ‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘O Hayat Benim’ dizilerinden tanıdığımız Gülsen Tuncer kadroya dâhil oluyor. 7. Bölüm ile diziye dâhil olacak olan Gülsen Tuncer, Selim’in babaannesi ‘Berrin’ olarak karşımıza çıkacak. Selim doğum gününde, babası ile tartışması üzerine, babaannesi Berrin Selim’e çok düşkün olduğu için İstanbul’a geliyor. Dizinin düşük reyting sonuçlarından ötürü, diziye yeni bir haraketlilik getirmesi beklenen Berrin, bu doğrultuda hikâyede önemli bir role sahip olacakmış gibi gözüküyor. Şuan için tanıtım videolarından anladığımız kadarıyla Berrin, Selim rahatsız olmasın diye otele yerleşiyor. Serra’nın Selim’in sevgilisi olduğunu bilmeyen Berrin, Serra ile küçük bir tartışma yaşıyor. İlhanı ise otoriter sözleri ve davranışlarıyla yola getirecekmiş gibi bir durum söz konusu. Umarız ki yeni gelecek olan ‘Berrin’ karakteri diziye istenileni verebilir. Gülsen Tuncer daha önceki zamanlarda O Hayat Benim, Fazilet Hanım ve Kızları, Leyla’nın Evi, Şıh Senem, Aşk-ı Memnu, Bugünün Saraylısı ve Kader dizilerinde rol almıştı.

Sol Yanım Dizisi Konusu

   Star TV ekranlarında Perşembe günü yayınlanan Sol Yanım dizisi konusu, birbirine aşık iki genç olan Selim ve Serra’nın başından geçen olayları, entrikaları ve ulaşılmazı zor bir hayali konu alıyor. Bunun yanında yan karakter görevi gören Burak ve Biricik’te hikâyede yer alıyorlar. Bu dört genci bir araya getiren Kuzey Üniversitesi, hem karakterlerin yaşamlarını hem başlarından geçen ilginç olayları hem de aşk hikâyelerini anlatıyor. Dizi şuan için düşük reytinglerle devam etsene bu her an değişebilir. Zira hikâyesi ilgi çekici bir hâl almaya başladı.

 

12-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler