Masumiyet 2. Bölüm İzle

Masumiyet 2. Bölüm İzle
3 Mart Çarşamba günü 2. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet izle. Son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Fox Tv kanalında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan, ilk bölüm ile çok ses getiren yepyeni dizi Masumiyet 2. bölüm ile 3 Mart Çarşamba günü 2. yeni bölümü ile karşınızda. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın gibi başarılı isimlerin yer alıyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin başrolünde yer alan Hülya Avşar ve Mehmet Aslanuğ'un uzun süre sonra bu proje ile ekranlara geri dönmesi projeyi merak ile bekleyen Fox tv seyircisi dizinin yeni bölümünü heyecan ile bekliyor. 

İnternette yeni bölüm ve canlı yayın araması yapan seyirciler için aşağıda oluşturduğumuz son bölüm ve tıkla izle butonunu kullanarak dizinin bu akşam yayınlanacak 2. bölümüne televizyon ekranları ile aynı anda ulaşabilirsiniz. 

MASUMİYET SON BÖLÜM ÖZETİ

3 Mart Çarşamba akşamı 2. bölümü ile ekrana gelen Fox Tv'nin yeni soluğu, yeni projesi Gold Film imzası ile Ömür Atay yönetmenliğinde Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor. Henüz daha gözlerini yeni açan bu projenin bu akşam yayonlanacak yeni bölümünde, İlker Ilgaz'ın çapkınlık uğruna sır gibi sakladığı hatta bir çırpıda kurtulduğunu düşündüğü Ela hayata tutunmayı zor da olsa başarınca ilişkilerinin tüm gizemi ortaya çıkar. İşadamı olan İlker Ilgaz'ın tutuklanması artık Ela'nın iki dudağının arasındadır. 

Bu güne kadar kendisinden esirgediği bu şeffaflık acı da olsa Ela'nın istediği gibi artık ortaya çıkmıştır. Hale Ilgaz benim oğlum yapmaz dese de Bahar ile karşıkarşıya gelirler. Halenin dahiyane planı, cezaevindede olsa İlker ile İrem'in nikanı kıyar. Bu nikah'dan sonradan haberi olan Harun Hale Ilgaz'ın gerçek yüzünü görmüştür. Tüm çabasına rağmen ise İrem Hale'nin kontrolü altına çoktan alınmıştır. 

Ilgazların kullanabilecekleri sonsuz imkan karşısında şirketlerinde işçi olan Timur Yüksel , kızının arkasında durbilecek mi? Bahar herşeye rağmen kızından vazgeçmezken Ilgazlar bir çırpıda genç bir kadının hayatını söndürecekler mi?  Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında!

 

03-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar