Masumiyet 6. Bölüm İzle

Masumiyet 6. Bölüm İzle
31 Mart Çarşamba günü 6. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet izle. Son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan 6. yeni bölümü ile Masumiyet dizisi 31 Mart Çarşamba akşamı sizlerle olacak. Ömür Atay yönetmenliğinde çekilerek, Gold Film tarafından tarafından yapılan, Ömür Atay yönetmenliğinde çekilen dizinin başrollerinde  Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer alıyor. Her hafta merak uyandıran ve seyirciyi ekrana bağlayan dizide  yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler ve bölümü televizyon ekranı ile aynı anda internet ortamında izlemek için sizlere Hd kalitesinde canlı yayın linkini hazırladık. 

Fox tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet 6. bölüm canlı izle linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı ve bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak sizler için derledik. İşte detaylar!

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seyirciyi ekranan kilitleyen dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin 5. bölümünde, Ela herşeyi hatırladı. Mahkeme gününne kadar hatırladığı hiç birşeyi kimseye bahsetmeyen Ela mahkemede İlker'in gözlerine baka baka hakim'e anlattı. Kendisini onun darp etmediğini, o sırada rivadaki evde başka birinin olduğunu, kolunda dövme olmadığını siyah eldivenli kişinin ağzını kapatarak kendisni darp etiiğini söyler. Fakat halen hatırlayamadığı bir kaç şey vardır.  Terapisti ile görüşmeye gittiği sırada karnını bilinçsizçe tuttğunu farkedip, evine dönerken yolda karşılaştığı hamile bir bayan, tüm hafızasının tazelenmesine sebeb oldu. düşük yaptığını farkedincede, Ilgazların evini basarak ulu orta herşeyi ortaya döküverdi. Bu olay sırasında orada olan Harun Orhun ise kızını alarak evine götürür. 

MASUMİYET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu akşam yayınlanacak MAsumiyet dizisinin son bölümünde, Ela'nın Ilgazların evine gelerek bulunduğu itiraf herkesi şok eder.İrem hemen mahkemeye başvurarak boşanma davası açar. Tek celsede boşanan ikili kendi hayatlarına döner. Hale'nin İrem için yaptırdığı gülleri İlker Ela2nın kapısına götürür. Ela elinin güçlendiğini hissettikçe İrem bir okadar zayıf hisseder kendisini. 

Gittiği kuaför salonunda kendisinden rahatça bahsedilmesi ve videolarının çekilmesi üzerine sinir krizi geçirir. İlker ise Ela'yı kazanmak ister. Bahar ve Harun'un birlikte çıkacakları yolda İlker'den Ela'da kurtulabilecek mi? Ela'nın başına gelen tüm bunların sorumlusu halen sırdır. Bu sır perdesi bu bölümde aralanacak mı? 

MASUMİYET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

31-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler