Masumiyet 9. Bölüm İzle

Masumiyet 9. Bölüm İzle
21 Nisan Çarşamba günü 9. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet izle. Son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan 9. yeni bölümü ile Masumiyet dizisi 21 Nisan Çarşamba akşamı sizlerle olacak. Ömür Atay yönetmenliğinde çekilerek, Gold Film tarafından tarafından yapılan, Ömür Atay yönetmenliğinde çekilen dizinin başrollerinde  Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer alıyor. Her hafta merak uyandıran ve seyirciyi ekrana bağlayan dizide  yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler ve bölümü televizyon ekranı ile aynı anda internet ortamında izlemek için sizlere Hd kalitesinde canlı yayın linkini hazırladık. 

Fox tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet 9. bölüm canlı izle linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı ve bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak sizler için derledik. İşte detaylar!

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masumiyet dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin 8. bölümünde, İlker Ela'yı tekneye çağırarark onun kanına bir zehir gibi akmaya devam etmiştir. İLker Babasının kendisini şirkete almadığını öğrenince deliye dönüp evden ayrılmak ister. Bu duruma bozulan Hale ve İSmail büyük bir kavgaya girerler. Yaşanan sözlü kavganın devamında İSmail Ela'nın dövüldüğü gece evde olduğunu söyleyerek ortaya kocaman bir bomba bırakır. Gitmek üzere olan İlker gitmekten vazgeçer. 

MASUMİYET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, İlker Gitmekten vazgeçer. İsmail Ilgaz'ın Ela ile sakladığı büyük bir gerçek vardır. Ela'yı bu hale getiren İSmail Ilgaz mıdır? Ela İlker'den aklını alamaz. Evli olması blie iki takıntılı aşığı birbirine çekmekte yeterlidir. Aralarındaki Çekimin aşk olmadığı dünya alem  söylesede ikisininde kulakları tüm sözlere tıkalıdır. 

İlker babasından duyduklarının ardından soluğu savcılıkta alır. Neden babasının kendisine bunu yaptığını anlamakta güçlük çekmektedir. Hale'nin oğlunu korumak için yapacağı son hamlesi Ilgaz evliliğine son mu verecektir? 

21-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler