Menajerimi Ara 10. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 10. Bölüm İzle!
Beren Dicle'nin kim olduğunu annesine anlatacak mı? Detaylar Menajerimi Ara 10. Bölüm İzle! haberimizin devamında. Dizinin canlı yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Ay Yapım tarafından Ali Bilgin yönetmenliğinde çekilen Menajerimi Ara 10. Bölüm ile bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Her hafta bir ünlü oyuncuyu gerçek kimliği ile konuk alarak senaryosuna dahil eden farklı konseptteki Star tv dizisi bu hafta yine çok heyecanlı bi bölümde ekranlarda olacak. Dicle'nin Beren'in kendi telefonundan attığı mesaj ile oynadığı oyunu ortaya çıkarabilecek mi? Beren Dicle'nin kim olduğunu ortaya çıkaracak mı? Merak ettiğiniz herşey Menajerimi Ara son bölüm canlı izle linkinden ve haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

MENAJERİMİ ARA 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Menajerimi Ara 10. Bölüm İzle! Bu akşam yayınlanacak dizinin yeni bölümünde Dicle düştüğü zor durumdan kurtulacak. Herkesten gizlediği babası üzerine atılan iftira'yı yine kendi kızı Beren'in yaptığını toplantıda dile getirir. Beren'den bunun hesabını sorduğunda, Beren'in söyledikleri ile şok geçirir. Hemen ardından Dicle'nin peşinden dışarı çıkan Beren Dicle'yi ailesi ile arasının bozulasındaki neden olarak ortaya atmak istediğinde dicle'den beklemdiği bir hamle ile karşılaşır. 

Kıraç Menajeri olduğu Buse'yi Peri Masalı dizisinin kadrosuna dahil etmek için çok çaba harcarken şirkette bir haber daha gizlice ortalığa serilir. Kıraç'ın koltuğu yavaş yavaş sallanırken Dicle'nin kim olduğunu bilen birisi daha Dicle'ye büyük bir oyun oynar. 

Dicle ile Barış'ın arası mesaj olayı ortaya çıkınca düzelir. Fakat fazla uzun sürmeyecek bu çekişmeli ilişki, Emir'in Dicle'ye yardım etme isteğine Barış'in şahit olması ile büyüsünü kaybeder. Dicle'de haklı olarak neden Emir'e bu şekilde yaklaştığını Barış'a sorar. İçi soğumayan Beren ise eve gittiğinde babası ile ilgili bir gerçeği annesi ile paylaşır. Eve gelen Kıraç'ı eşi ne ile suçlayacak? Merak edilen ve her hafta yeni bölümü heyecan ile beklenen Menajerimi Ara 10. Bölüm izlemek için detaylar ve canlı yayın linki haberimizde!

Menajerimi Ara Konusu

Antalya'da Radyo televizyon eğitimi almış Dicle'nin kendisini yıllar önce annesi ile terketmiş ve kendisine bambaşka bir hayat kurmuş Kıraç Özdal'ın hayatlarının menajerlik şirketinde kesişmesi ile başlar. Kıraç Dicle'nin ailesinden haberdar olmaması için onu uzaklaştırmaya çalışırken Feris'in teklifi ile kadroya dahil olması ile devam eder. 

25-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar