Menajerimi Ara 13. Bölüm izle!

Menajerimi Ara 13. Bölüm izle!
Ünlüler yıldız gibi parlamalarının ardındaki gizli kahramanların anlatıldığı dizinin yeni bölümü bu akşam. Detaylar Menajerimi Ara 13. Bölüm izle haberimizde bulabilirsiniz!

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, oyuncuların ve onların görünmeyen kahramanları ile var olan dünyalarını anlatan Menajerimi Ara 13. Bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncuların ve menajerlerin zorlu iş yaşamlarını tüm çıplaklığıyla ele alan uyarlama dizi Menajerimi Ara 13. Yeni bölüme Emir ve Barış arasında isimsiz ama güçlü rekabet damga vuruyor. Emir ile Barış arasındaki çatışmada yara alan Dicle mi olacak? Deren sonunda hayalini kurduğu tabloyu uzaktan alkışlayacak. Kendi çabasıyla ayakta durmaya çalışan Dicle’nin hayatla ve babasıyla olan sınavında dengeler değişiyor mu? Menajerimi Ara 13. bölüm hakkındaki detaylar haberimizde!

MENAJERİMİ ARA 13. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'nin pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Menajerimi Ara her hafta oyuncuları gerçek kimliği ile misafir ederek, onların arkalarındaki gizli kahramanların soluksuz işleyişini anlatıyor. Bu akşam yayınlanacak 13. yeni bölümde ise Dicle yine bir zorlu görevin peşinde. İrem Derici ile birlikte magazine yakalanmadan, İrem Dericinin açık edilen gizli fotoğraf ve dosyalarını kurtarmaya çalışıyor. 

Diğer Yandan Feris tarafından baskı altında hisseden Dicle, stres altında çalışırken anlamadığı bir handikapın içine düşer. Şirkette İmparator İbrahim Tatlıses'in menajerliğini almanın heyecanı sarmış, herkes neşe içinde iken Feris bir anda çılgına dönmüş bir halde Dicleye bağırmaya başlar. Henüz kendisini anlatamadan Feris Dicle'yi işten kovar. 

Bu işin tek sorumlusu aynı kıza aşık olan ve paylaşamayan Barış ve Emirdir. Dicle'nin Feris'e karşı ne tepki vereceği merak edilirken, Kıraç kızının kovulmasına nasıl tepki verecek. Kıraç'ı bir yandan da sorumsuz olan kızı Deren zorlamakta. Dicle'yi kıskanan Beren artık kontrolden çıkmaya başlar. Birde Dicle kovulunca zafer elde ettiğini zanneder fakat durumlar onun istediği gibi gitmez. 

Merakla beklenen ve bir hafa aranın ardından yeniden yayın hayatına dönen Menajerimi ara son bölümü ile bu akşam Star TV'de. Dizinin detayları ise haberimizde! İyi Seyirler. . . 


 

21-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar