Merakla beklenen Sevgili Geçmiş dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Merakla beklenen Sevgili Geçmiş dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Star Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş'in yayın tarihi belli oldu. Sevgili Geçmiş dizisi ne zaman başlayacak?

Süreç Film imzalı dizi Sevgili Geçmiş izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Hem oyuncu kadrosu ile hem de sıcak hikayesi sayesinde daha başlamadan izleyici üzerinde büyük bir merak uyandırdı. Peki Sevgili Geçmiş dizisi ne zaman başlayacak? Star Tv'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in yayın tarihi belli oldu mu? İşte detaylar..

Sevgili Geçmiş yayın tarihi belli oldu!

Yeni sezon için hazırlanan Sevgili Geçmiş dizisinin yayın tarihi belli oldu. Süreç Film imzalı dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut, senaryosunu ise Funda Alp kaleme alıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar gibi başarılı isimler yer alıyor. Star Tv'nin büyük umutlarla hazırladığı dizinin yayınlanan ilk tanıtım fragmanı izleyiciden tam not aldı. Peki izleyici üzerinde bu kadar merak ve heyecan uyandıran yeni dizi Sevgili Geçmiş ne zaman yayın hayatına başlayacak? Geçtiğimiz günlerde bir dizisi için final kararı alan Star Tv, yayın akışındaki bu açığını kapatmaya çalışıyor. Star TV ekranlarının oldukça umutlu olduğu Sevgili Geçmiş dizisi 25 Ekim’de ilk bölümü ile izleycisinin karşısına çıkacak.

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu

Sevgili Geçmiş dizisinin hikayesi 3 kız kardeşin perspektifinden anlatılacak. Bu 3 kız kardeş hayatlarına tüm sıradanlığıyla devam ederken hiç beklenmedik bir şey yaşanır. Karşılarına hakkında hiçbir şey bilmedikleri bir mektubun çıkmasıyla birlikte olaylar gelişmeye başlayacak. 

Birsen Altuntaş'ın dizi hakkında bilgi verdiği tweet;

"Süreç Film’in Star TV için hazırladığı Sevgili Geçmiş dizisinin senaryosu Funda Alp imzası taşıyor. 3 kız kardeşin gizemli bir mektubun ardından birbirlerini bulma hikâyesini anlatan dizinin çekimleri ağustos ortasında başlayacak. Yönetmen Aydın Bulut…"

Sevgili Geçmiş dizisi oyuncuları

1- Ece Uslu (Cahide Esen Karalar)

2- Emre Kınay (Cemal Karalar)

3- Sevda Erginci (İpek Gencer)

4- Seçkin Özdemir (Sinan Malik)

5- Melis Sezen (Deren Kutlu)

6- Burak Yamantürk (Kenan Soykan)

7- Özge Özacar (Azra Yılmaz)

8- Burak Çelik (Mahir Denizhan)

9- Elifcan Ongurlar (Çilem Doğan)

04-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar