Merakla beklenen yeni dizi Çatı Katı Aşk'ı oyuncuları anlattı!

Merakla beklenen yeni dizi Çatı Katı Aşk'ı oyuncuları anlattı!
Yaz sezonuna hazırlanan yeni diziler ekranlara gelmeye başladı. Yeni dizi Çatı Katı Aşk da perşembe günü ilk bölümüyle ekranda. Yeni dizi Çatı Katı Aşk'ı oyuncuları anlattı!

Yaz sezonu için çekimlerine başlanan diziler bir bir seyirciyle buluşmaya başladı. Mia Yapım tarafından projelendirilen Çatı Katı Aşk dizisi ilk bölümüyle perşembe akşamı ekranda olacak. Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın tanıtım filmleri ve fragmanları dikkat çekmeyi başardı. Başrollerinde Ezgi Şenler, Furkan Andıç, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın olduğu Çatı Katı Aşk merakla bekleniyor. Yeşilçam tadında sıcak bir aşk hikayesinin anlatılacağı Çatı Katı Aşk dizisi her perşembe saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Çatı Katı Aşk Yeşilçam tadında bir dizi

Çatı Katı Aşk dizisi ünlü projelere imza atan yönetmen Barış Yöş tarafından çekiliyor. Senaryosunu Barkın Şenüren, Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı tarafından yazılan Çatı Katı Aşk dizisi yazın en merak edilen dizilerinden biri olmuştu. Romantik komedi türünde olan dizinin başrol oyuncuları Çatı Katı Aşk'ı anlattı. Ezgi Şenler, Furkan Andıç, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı dizi için bakın neler söyledi;

Ezgi Şenler: Özlediğimiz mahalle kültürü var

Çatı Katı Aşk dizisinin güzel oyuncusu Ezgi Şenler, aile hikayesi olduğu için dizinin onu çektiğini belirtti. Şenler, "Çatı Katı Aşk'da beni en çok çeken aile hikayesi olması. Yeşilçam tadında. Özlediğimiz mahalle kültürü var. Güzel aşk hikayeleri de olacak" dedi.

Furkan Andıç: Ortaya çok tatlı bir mizah çıkacak

Çatı Katı Aşk dizisinin yakışıklı başrolü Furkan Andıç da dizi hakkındaki düşüncelerini anlattı. Andıç, "Çatı Katı Aşk’da hikaye olarak tek bir ikiliyi izlemiyoruz. Aksine kalabalık sahneler ve özgün karakterlerin aynı çatı altında nasıl birlikte yaşamaya çalıştıklarını göreceğiz. Bunun da ortaya çok tatlı bir mizah koyacağına inanıyorum. Aile komedisi her sene ekranlarda görebildiğimiz bir proje tipi değil aslında. Bu yüzden kaçırmayın derim" ifadelerini kullandı.

Nilay Deniz: Komedisi ile dramı orantılı, tadında bir iş

Ünlü oyuncu Nilay Deniz de Çatı Katı Aşk dizisinin güzel başrollerinden biri. Deniz de geri sayımı başlayan yeni dizi için düşüncelerini paylaştı. Nilay Deniz, "Yeşilçam tadında sıcak bir mahalle ve aile hikayesi Çatı Katı Aşk... Bu aileye iki genç yalanlarıyla birlikte katılıyor. Komedisi ile dramı orantılı, tadında bir iş…" şeklinde konuştu.

Yiğit Kirazcı: Tüm ekip çok heyecanlıyız

Çatı Katı Aşk'ın başrol oyuncularından biri olan Yiğit Kirazcı da proje hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Medyatava'nın haberine göre Kirazcı şunları söyledi; " Çatı Katı Aşk Yeşilçam tadında bir dizi... Sıcacık bir dizi olacak. Yayın tarihimiz 09 Temmuz ve herkes çok heyecanlı. İnsanlar birbirleri ile çok iyi anlaştılar. Tüm ekip çok heyecanlıyız. Bu heyecanımızı da herkesle paylaşmak istiyoruz."

07-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar