Mucize Doktor 10.bölüm 2. Fragmanında Ali için şok karar alınıyor!

Mucize Doktor 10.bölüm 2. Fragmanı izle
Mucize Doktor 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Mucize Doktor dizisinin 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Her hafta Fox TV'de ilgiyle izlenen dizinin 14 Kasım Perşembe günü yayınlanacak bölümünde neler olacak?

Mucize Doktor'de 14 Kasım Perşembe günü neler olacak?

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Ali, Ferman'ın kendisi hakkında aldığı kararla büyük şok yaşayacak. Ali'nin bölümünü değiştirme kararı alan Ferman, onu hayali olduğu bölümden alarak patoloj bölümüne alacak.

Yeni bölümündeki çalışanların kendini hoş karşılamayacağını düşünen Ali, düşüncelerinin tam tersi tüm çalışanlar tarafından çok iyi karşılanacaktır. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Ali'nin eski bölümü olan cerrahiye geri dönme çabalarını izleyeceğiz.

Mucize Doktor dizisinin konusu ne?

Mucize Doktor dizisi Otizm ve Savant Sendromlu küçük bir çocuğun büyüyüp doktor olmasını konu almaktadır. Ali, küçük bir şehir olan Bilecik'te büyümüştür. Ali'nin çocukluk dönemi yetimhanelerde geçmiştir. Yaşadığı zor dönemlerde ona kol kanat geren tek kişi ağabeyi olmuştur. Ağabeyi her zaman kardeşinin doktor olmasını istemektedir. Ağabeyinin ölümü sonrası onun anısı için doktor olmaya karar verir. Savant Sendromlu insanların genel zekasının pek yüksek olmadığı bilinse de belli konular üzerinde kendilerini geliştirebilmektedirler. Ali, eğitiminin ardından özel bir hastanede asistan doktorluk yapmaya başlamıştır. Çalıştığı hastanede Savant Sendromlu olması anlaşılmasın diye yoğun çabalar harcamaktadır. Her şeyi öğrenirlerse işinden olabileceğini düşünmektedir. Karşısındakilerle iyi iletişim kuramamaktadır. Pek fazla arkadaşı yoktur, olanlardan da durumunu gizlemektedir. Bunun yanı sıra hocalarından da her şeyi gizlemektedir.

Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?

Dizinin büyük çoğunluğu hastanede çekildiğinden seyirci 'Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?' araması yapıyor. Dizinin bir döneme damga vuran Doktorlar dizisi ile aynı hastanede çekildiği bu hastanenin Beylikdüzü civarlarında bulunduğu biliniyor.

Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin başrolünde Medcezir dizisindeki rolüyle gönülleri feth etmeyi başaran Taner Ölmez yer alıyor. Otizmli doktor rolünü canlandıran Ölmez'e Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan eşlik ediyor. MF Yapım imzalı dizinin senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp kaleme alıyor.

12-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar