Mucize Doktor 17. Bölüm izle!

Mucize Doktor 17. Bölüm izle!
Mucize Doktor 17. Bölüm İzle! Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 17. Bölüm özetini okumak ve 17.Bölümü canlı izlemek için haberimizdeki linke tıklayın!

Başrollerini  Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın başrollerini paylaştığı Mucize Doktor dizisinin 17. Bölümünde Ali Vefa,  baloda yakınlaşan Nazlı'nın kendisinden uzak durmasına ne tepki verecek? Beliz ve Ferman'ın kötü giden ilişkisi nereye gidecek? Hastanede Kötü Giden vakalar Ferman'ın hangi planlarını suya düşürecek? 9 Ocak Perşembe günü yayınlanan son bölüme  Mucize Doktor 17. Bölüm İzle! linkinden ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor 17. Bölümde Neler Oluyor?

Geçtiğimiz Bölümde Ali Vefa Beliz'in düzenlediği baloda hiç temas etmeden dans etmiş ve ona karşı hislerinin olduğunu düşünmüştü. Ancak Nazlı beklenmedik bir şekilde Vefa'nın kendisinden uzak durması için başka birinin olduğunu düşünmesini ister.  Beliz ve Ferman'ın arası bu bölümde düzelir fakat bu kez Ferman ve Tanju ikiz bebeklerin Konsültasyonunda başarılı olmayınca acısını yine Ali Vefa'dan çıkacaktır.  Merakla beklenen Mucize Doktor hakkında herşey son bölüm linkinden ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor Son Bölüm İzle!

Kıvılcım'ın Berhayat Hastanesi için düzenlediği balo gecesinde hiç beklemediği olaylarla karşılaşan Ali Vefa tüm olumsuzluklara rağmen herşeyin üstesinden gelmeyi başarmış ve Nazlı ile dans etmişti.

İkilinin birbirlerine dokunmadan ettikleri dans geceye katılan herkesin ilgisini çekerken, Ali artık Nazlı'ya duyduğu hislerden emindir. Çevresindekilerin de Nazlı'nın Ali'ye ilgisini sorgulamaya başlayınca Nazlı, Ali'den kendisini uzaklaştırmaya çalışır. Nazlı'daki bu değişime anlam veremeyen Ali bir yandan tekrar Nazlı'yı kazanmaya çalışırken, hisleri onun bocalamasına neden olur. Nazlı'ya çıkan sürpriz talip Ali'yi çok zor durumlara sokacaktır.

Diğer tarafta ise Ferman'dan ayrılma kararı alan Beliz pişman olsa da Ferman'ın bu yoldan dönmeye hiç niyeti yoktur. Ayrılık ikisi içinde çok zor olsa da yeni bir sayfa için çabalamaktadırlar. Ve o otistik olmasına karşın duygularının olabileceğini herkese kanıtlayacağına inanmıştır. 

09-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar