Mucize Doktor 24. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 24. Bölüm İzle!
Nazlı ve Ali Vefa'nın yaşadıkları aşk rüyasının onları nerelere götüreceğinin anlatılacağı Mucize Doktor 24. Bölüm izle bu akşam Fox TV'de. Detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 24. Bölüm İzle! Fox Tvtarafından yapılan Pastel Film imzelı  Mucize Doktor bu akşam yeni bölümü ile seyirci ile buluşacak. Merakla beklenen ve Perşembe günlerinin ilk sırada yer alan dizisinde bu hafta Nazlı ve Ali Vefa'nın birliktelikerini yaşadıkları heyecanı anlatıyor.  Kıvılcım'ın ise sinsi planı yavaş yavaş hayata geçiyor. Bakalım Beliz ve Kıvılcım savaşı nasıl sonuçlanacak? Mucize Doktor 24. Bölüm canlı izlemek için yayın linkine aşağıdaki bağlantı butonundan ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 24. Bölümde Hafta Neler Olacak?

Nazlı ve Ali Vefa artık kendilerinden emindir. İkiside bu birliktelik sürecini yaşamak ve deneyimlemek ister. Birbirlerine karşılıklı olan hislerini anlatmak isterler. Artık farklı bir yolda birlikte yürüdkleri Ali ve Nazlı aşkı bekledikleri kadar kolay olacak mı? Nazlı'yı ne gibi zorluklar bekliyor?

Bir Diğer konu ise Beliz ve Kıvılcım savaşıdır. Beliz Kıvılcımdan beklenmedik bir haber alır. Kıvılcım'ın planı yoluna girmiştir ve Ferman'ın doğum günü gecesi yaptığı gebelik testi ile de sonucu garantilemiştir. Beliz tamamen köşeye sıkışmıştır. Onlar aralarında savaşırken hastaneye acil böbrek nakli olması gereken küçük bir çocuk getirilir. Fakat Donör listesinde uyumlu kimse yoktur. Herkes umutsuzluğa düştüğü sırada Nazlı birini bulmuştur. Ancak ortada çok büyük bir sıkıntı vardır. Bökrek nakli olacak Donör azılı bir suçludur. Bu hastayı Ferman dışında kimse hastaneye sokmak istemez.  Doktor Tanju bir tutukluyu bu hastaneye istemez. Ona göre o buraya donör olmak için değil, firar etmek için gelecektir. Kimse Tanju hoca'nın söylediklerini ciddiye almaz. 

Ve tutuklu donör, emniyet nezaretinde hastaneye sokulurken olanlar olur. Suçlu firar etmek için bir hastayı rehin alır ve o sırada korkulan gerçekleşir. Suçlunun ele geçirdiği silah patlar. O kurşun kie isabet etmiştir? Binbir zorlukla başa çıkan hastane ekibini bu akşam Mucize doktor son bölümünde neler bekliyor?  

Hepsi ve daha fazlası bu akşamsaat 20:00'de Fox Tv ekranlarında.

İyi Seyirler!

 

27-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar