Mucize Doktor 26. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 26. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 26. Bölüm İzle! Ali bu hafta yeni asistanın başına açtığı Tanju hoca derdi ile uğraşması ve birde minik bir çocuğun hayatını kurtarması gerek! Detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 26. Bölüm İzle! Pastel Film tarafından yapılan ve Fox TV ekranlarında her perşembe ekranlara gelen Mucize Doktor bu akşam 26. bölümü ile yayınlanacak. Merakla beklenen ve Perşembe günlerinin ilk sırada yer alan dizisinde bu hafta Ali'nin başı Tanju Hoca ile derttedir. Yeni gelen Asistanın Nazlı ve Ali ilişkisini öğrenmesi hastaneyi iki ayrı gruba ayırır. Üstelik Ali aşkı için işinden olmak üzeredir. Mucize Doktor 25. Bölüm canlı izlemek için yayın linkine aşağıdaki bağlantı butonundan ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 26. Bölümde Hafta Neler Olacak?

Mucize Doktor 26. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta hastaneye yeni gelen cerrahi asistanı Damla hastanede ilk günden kendini belli etmiştir. Hırs ve kibir ile dolu olan genç asistanın başından beri tek bir hedefi vardır. Hastanede gözde ve başarılı olmak. Bununiçin yapamayacaı şey yoktur. Bunu kendisi dile getirmesede duruşu ve tavırları hatta diğer asistan arkadaşlarına tavrı gayet açıktır. İlişkilerini herkesden gizleyen ve saklı yaşamak isteyen Ali ve Nazlı Damla'nın radarına ilk dakikalardan girmiştir. ardından da ilişkilerini bildiğini kendilerine de dile getirincede Nazlı'nın tepkisi Ali'yi koumak adına biraz sert olur. 

Bu haftaki yeni bölümde ise Damla yemeden yutmadan ilişkilerini saklı yaşadıklarını farkettiği anda hemen başhekim olan Tanjunun yanında soluğu alır. bir şekilde Tanju hocaya durumu bildirip birde hata yaptığını söylediğinde Tanju Bey'in tepskisi aşırı sert ve fevri olur. Ali Vefa'nın bu hatasını Nazlı ile olan ilişkisine yorumladığında hastane yönetimi ve doktorlar arasında bir anlaşmazlık çıkar. Çünkü Ali vefa hiç hata yapmaz. Tanju sert bir şekilde doktor Ferman ve diğer doktorlarla toplanarak genç çifti yanlarına çağırır. Ali'nin hatasını ve bunun böyle devam etmemesi gerektiğini söyleyerek bir hata daha yaparsan bu hastaneden gidersin der. 

Otizim tanısı nedeniyle bunu yapmaya hakkı olmadığını Ali Vefa ve Nazlıya hatta diğer doktorlara bunu hissettirir. Ali'nin artık hiç hata yapmaması gereklidir. Tamda bu sırada hastaneye ses tellerinden ameliyat olmak zorunda olan minik birhasta gelir. Ali Tanju hoca'nındediği gibi hata yapacak mı? Ali ve Nazlı ilişkisi Damla yüzünden son mu buluyor? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de. Mucize Doktor 26. Bölüm Canlı İzlemek için balantı linki ve datyalar haberimizde.

İyi Seyirler. . .

12-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar