Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’dan Sevda Erginci ile ilgili şok sözler!

Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’dan Sevda Erginci ile ilgili şok sözler!
Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor’da Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna’dan Sevda Erginci ile ilgili şok sözler!

Mucize Doktor dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Ferman'ı canlandıran Onur Tuna'nın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Dizi dünyası ve kendisiyle ilgili birçok samimi açıklamada bulunan Tuna'nın Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki partneri oyuncu Sevda Erginci için kullandığı sözler ise çok konuşulacak. Onur Tuna 1.96 cm boyunda olduğu için kendisine sorulan sette boy sorununun nasıl çözüldüğüyle ilgili soruyu, Sevda Erginci ile çalışmasından örnek vererek açıkladı. Yasak Elma'da birlikte rol aldığı Sevda Erginci'nin 1.59 cm boyunda olduğunu belirten Tuna, sette çoğu zaman takoz kullanıldığını ve bazen de kendisinin yakın çekimlerde bacaklarını açarak oynadığını söyledi.

Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’dan samimi açıklamalar!

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Tuna, 1.96 cm boyunda olduğunu belirterek, " Tabii zorlukları var. Ama 35 yıldır bu bedenin içindeyim, alıştım. Yolda yürürken kendime arada, “Onur neden kambur yürüyorsun” diyorum. Dik durduğumda yolun sonunu görüyorum, canım sıkılıyor, yeniden başımı eğiyorum. Ergenlik yıllarımda kafamı çarpmışlığım da çok oldu" ifadelerini kullandı.

Sevda Erginci yüksek bir enerjiyle geliyordu

Sette çalışırken boy sebebiyle yaşadığı sıkıntıların sorulduğu Tuna, "Takoz kullanan da oluyor kullanmayan da. Platolarda eğer tavan yoksa alt açıyla çekemiyorlar. Genelde düz açıyla çekiliyorum. Bazen bacaklarımı iki yana açarak oynamak zorunda kaldığım bile oluyor! Yakın planlarda o şekilde durarak orta yolu buluyorum işte (gülüyor). Ama oyunculuğun insanın içinde çalışan bir motor olduğunu düşünüyorum. O motoru iyi ve hızlı çalıştırmak için metotlarını bilmek önemli. Bunları bilen insanlarla çalıştığınızda o boy farkı bir şekilde kapanıyor. Mesela ‘Yasak Elma’da partnerim Sevda (Erginci) 1.59’du. Öyle yüksek bir enerjiyle geliyordu ki, orada bir alışveriş başlıyordu ve fiziksel olguları ortadan kaldırıyordu."

Onur Tuna estetik yaptırdı mı?

Samimi açıklamalarda bulunan Onur Tuna hakkında çıkarılan estetik yaptırdı iddialarına da cevap verdi. Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteriyle gündemde olan yakışıklı oyuncu Tuna'nın eski bir fotoğrafı Gel Konuşalım programında yayınlanmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğraf hakkında yayına bağlanarak cevap veren Onur Tuna, burnunun yamuk olduğunu belirterek estetik iddialarını yalanladı. Tuna, “Neremde estetik olacak? Burnum yamuk. Tabii yok” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Sibirya kurduna benzetilmesine ne dedi?

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna gözlerinin rengi ve yapısı sebebiyle Sibirya kurduna benzetiliyor. Bu benzetme hakkında düşünceleri sorulan Tuna, bu durumdan rahatsız olmadığını belirtti. Ünlü oyuncu Onur Tuna şu ifadeleri kullandı; “Sibirya kurduna da patatese de benzetebilirler, böyle şeyler benim için sorun değil” dedi.

09-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar