Neslihan Atagül hayranlarını coşturan Sefirin Kızı tanıtım fragmanı yayınlandı

Neslihan Atagül hayranlarını coşturan Sefirin Kızı tanıtım fragmanı yayınlandı
Neslihan Atagül'ün başrollerde yer aldığı Sefirin Kızı tanıtımını yapan Star Tv, Atagül hayranlarını heyecanlandırdı. Sefirin Kızı tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Sefirin Kızı merakla bekleniyor. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in yer alacağı yeni dizinin fragmanın ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Star Tv'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sefirin Kızı'nın tanıtım fragmanının bugün (9 Kasım)'da açıklanacağı belirtildi ve yeni dizi Sefirin Kızı'nın ilk fragmanı yayınlandı. Bu bilgi bile özellikle Neslihan Atagül Doğulu'yu özleyen hayranlarını harekete geçirmeye yetti. Sosyal medyada bu konuda çok sayıda paylaşım yapılarak diziye olan merak ortaya kondu.

Atagül ve Akyürek'in yeni imajları beğenildi

Çekimlerine bir hafta önce başlanan Sefirin Kızı dizisi setinden sızan fotoğraflar da çok sayıda beğeni alarak, sosyal medyada birçok etkileşime sebep olmuştu.  Dizi setinden gelen fotoğraflarda başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in yeni imajları da çok konuşulanlar arasındaydı. Neslihan Atagül Doğulu'nun spor tarzı ve Engin Akyürek'in sakalsız yeni imajı genel olarak hayranları tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi

O3 Medya ve NGM'nin ortak yapımı olan Sefirin Kızı dizisi Star Tv'nin iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Fragman duuyurusunu sosyal medya hesabı aracılığıyla yapan Star Tv'nin bu paylaşımı bile binlerce etkileşime sebep oldu ve sosyal medya platformu twitter'da TT listesine girmeyi başardı. Fragmanı dahi bu kadar ilgiyle takip edilen iddialı dizinin ise şimdiden kazandığı popüliritesini sürdürüp sürdüremeyeceği, yayın tarihinden itibaren görülecek.

Bodrum'da çekilen dizide bir aşk hikayesi anlatılıyor

Kasım ayında yayınlanması planlanan dizinin çekimleri ise 25 Ekim'de Bodrum'da başlamıştı. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in senaryosunu yazdığı Sefirin Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak var. Bodrum'da çekilen dizide bir aşk hikayesi anlatılacak. Birbirine bir zamanlar deli gibi aşık olan Sancar ve Nare'nin hikayesi şimdiden merakla bekleniyor. Heyacanla beklenen dizisinin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in yanı sıra Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü, Tülin Yazgan, Gonca Cilasun gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

09-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar