Neslihan Atagül'ün yeni projesi heyecanlandırdı!

Neslihan Atagül'ün yeni projesi heyecanlandırdı!
Sefirin Kızı'nda canlandırdığı Nare karakteriyle sezonun en çok konuşulan isimlerinden olan Neslihan Atagül Doğulu, sosyal medyadan yeni giriştiği işle ilgili detayları açıkladı.

Son yıllarda en beğenilen dizi oyuncularından biri de Neslihan Atagül. Başarılı oyuncu oyunculuğun yanına yeni işler ekleme çabasına da girmiş görünüyor. Geçtiğimiz sezon Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen Atagül, sosyal medya heabından yaptığı bir paylaşımda yeni bir işe başladığı bilgisini verdi. Bu paylaşımın ardından Neslihan Atagül’ün nasıl bir projeyle takipçilerinin karşısına çıkacağı merak edilmeye başlandı.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yeni projesi

Neslihan Atagül Doğulu online bir dergi çıkaracağını sosyal medya hesabından duyurdu. İnstagram hesabından yayınlanacağını duyurduğu dergini ad ise “Hadsiz” olacak. Dergi sınır tanımayanların hikayelerini anlatarak yeni hayatlara ışık tutacak. Ünlü oyuncunun tamamen kendi projesi olan dergi, ilginç konular, çarpıcı röportajlarla takipçilerinin karşısına çıkacak. ‘Had’ bilmez kişiler Atagül’ün konukları olacak. "Had" sözlük manasıyla sınır uç anlamına geliyor. Had arasındaysa, saygısız davranan, konuşurken sözünün nereye gittiğini bilmeyen kişileri ifade ediyor. Atagül ise "sınır tanımayan" manasında dergisine bu adı veriyor. Neslihan Atagül, dergiyi 1 Haziran'da instagram hesabında yayınlayarak takipçileriyle buluşturacak. Ayrıca Atagül, dergiyi aylık olarak yayınlamayı planlıyor. Derginin ilk konuğunun sürpriz bir isim olması bekleniyor. Takipçilerine ilham verecek çok sayıda konuk ve hikayenin paylaşılacak olması ise dergiyi ilginç kılıyor.

Atagül'ün objektifinden fotoğraflar

Dergi instagrama özel bir tasarımla gelecek ve derginin içeriğini ise Atagül’ün objektifinden yansıyan fotolar süslenecek. Neslihan Atagül, derginin çıkış amacını şöyle anlattı; "Kendi içime, giyindiğim bedene, oturduğun odaya, evime, yaşadığım sokağa, şehre ülkeye, geldiğim dünyaya sığamadığım, dolup taştığım duygusu, epeydir var olan bir haldi." Neslihan Atagül kendi 'hadsizliği' ile alakalı ne kadar sınırlandırıldığı anladıktan sonra projesini ortaya koymaya karar verdiğini ifade ediyor. Motivasyonunun ise sınırlarını aşma hayali olduğunu belirtiyor. Atagül, sınırsız demek için neyin sınır olduğunu veya olmadığını düşünüp ona göre  karar vermek gerektiğini belirtiyor. Herkesin sınırlarla büyütüldüğünü ve bunların sebeblerinin, yaşam koşulları, kültür, coğrafya, aile olarak dördüğünü ifade ediyor.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar