Öğretmen’in Gizem’i Afra Saraçoğlu’ndan Bomba Açıklamalar!

Öğretmen’in Gizem’i Afra Saraçoğlu’ndan Bomba Açıklamalar!
Öğretmen Dizisinin güzel karakteri Gizem’i canlandıran Afra Saraçoğlu koronavirüs günlerini ve sosyal medyada hakkında çıkan yorumları değerlendirdi. İşte detaylar!

Evde kaldığımız bu karantina günlerinde herkes evlerinde elinden kaldığınca kaliteli vakit geçirmeye ve evde yapamadıklarını yapmaya çalışıyor. Zorlu şartlarda gece gündüz demeden çalışan dizi oyuncuları da bu zorunlu arayı evlerinde ellerinden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorlar. Bu oyunculardan biri de Fox Tv’de yeni başlayan Öğretmen Dizisi’nin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu. Dizide Gizem karakteriyle oldukça iyi bir performans sergileyen oyuncu hem karantina günlerinde neler yaptığını hem de diziyle ve son günlerde sosyal medyada konuşulanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun o açıklamaları!

Gizem’den Karantina Günleri Açıklamaları!

Öğretmen dizisinde Gizem karakteriyle bir öğrenciyi canlandıran ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Afra Saraçoğlu koronavirüs sebebiyle evinde geçirdiği günleri anlattı. Oyuncu karantina günlerinde gününün çoğunu evindeki iki köpeğiyle geçirdiğini söylerken mutfağa girip farklı tarifler denediğini ve bunda da oldukça başarılı olduğunu ifade etti. Afra Saraçoğlu “Evde annem ile ekmeğimizi evde kendimiz yapmaya karar verdik. Hatta ilk deneyimimiz olmasına rağmen lezzetli bir sonuç oldu, artık kahvaltımızda sağlıklı, lezzetli ekmeklerimizi de evimizden çıkmadan kendimiz yapıyoruz. Onun dışında geçmişte zaman bulamadığım için okuyamadığım kitapları okuyorum. Yine bu dönem piyanomun başına geçip çalmak hem beni rahatlatıyor, hem de kişisel eğitimimi aksatmamış oluyorum” ifadelerini kullandı.

Farklı Bir İş Çıkardık!

Afra Saraçoğlu rol aldığı Öğretmen dizisiyle ilgili olarak “İyi bir iş çıkartmak için çok emek verdik ekip olarak. Senaryoyu okuduğumda ben bu işin bir parçası olmalıyım dedim. Çünkü gelen senaryolar hep aynıydı. Derinliği olmayan güzel kadın kategorisi… Psikolojik olarak beni zorlayan bir karakteri tercih ettim ve çalışırken de çok keyif aldım. Gizem’le beraber yola çıkmak ve onu anlamaya çalışmak olaylara farklı bir yerden bakmamı sağladı, büyüttü ve geliştirdi” açıklamasını yaparken son olarak sosyal medyada çıkan haberlere değindi. Afra Saraçoğlu “ben Afra olarak doğal, neşeli, samimi ve net bir şekilde duygularımı paylaşan biriyim. Bu nedenle oyuncu arkadaşlarım ile bu dönem sosyal medyadan verdiğimiz mesajlar doğru yere gitsin çok isterim. Aslında ev halleri ile en özelimizi paylaştığımız bu dönemde hepimiz ortak bir vicdan oluşturabilirsek buradan çıkan sözlerin başka amaçla kullanılmaması değiştirilerek başka türlü yansıtılmaması en büyük dileğim” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu bir arkadaşıyla sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmış ve orada “aslında ben küçükken dangalak bir kızdım” ifadelerini kullandığı için gündem olmuştu.

09-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar