Ramo 19. Bölüm İzle

Ramo 19. Bölüm İzle
Ramo 19. bölüm yayınlandı. Dizinin 6 Kasım Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümü tek parça izle seçeneğiyle canlitv.com'da!

Show TV dizisi Ramo, 6 Kasım Cuma akşamı 19. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran ve sevilen hikayesiyle her hafta ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünün ardından Ramo 20. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümü izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler arama motorlarında Ramo 19. bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir, yeni bölüm detaylarını yazının devamından öğrenebilirsiniz.

ramo son bölüm izle

RAMO 19. BÖLÜM İZLE

Cuma akşamının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ramo, 6 Kasım Cuma akşamı yayınlanan bölümünün ardından sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Dizinin yeni bölümüne yukarıdaki bağlantıyı tıklarak veya showtv.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

RAMO 19. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo'ya yaptıklarından sonra kendini açık etmemek için gizlenen Yavuz'u gizlendiği yerden Doğu çıkarır. Yaptıklarının hesabını sorması için Cihangir'e teslim eder. Cihangir'in Yavuz'u cezalandırmak yerine dokunulmaz yapması herkesi şaşkına çevirir. Yaşananları gören Sibel, Ramo'nun yanına gider ve gelişmeleri aktarır.

Yaşananlara Ramo'da anlam veremez ve Cihangir'in neden böyle bir karar verdiğini öğrenmeye çalışır ve yeni planını hayata geçirir. Bu planda Yavuz ve Cihangir'i kullanarak İstanbul mafyasını çökertmek asıl amacıdır. Ramo, Cihangir'i bitirince bu işlerden kurtulacağını düşünse de gerçeği öğrenmesi fazla zaman almayacaktır.

RAMO KONUSU

Adını karakter isminden alan dizi, Adanalı bir ailenin gözükara delikanlı oğlu Ramo'nun yıllardır pamuk tüccarlarına ırgatlık yaparak geçimini sağlayan ailesini gördükleri muammeleden ve daha rahat bir hayat yaşamaları için verdiği adalet mücadelesini konu alıyor. Dizide Murat Yıldırım başrolde yer alırken, Esra Bilgin, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü ve Sacide Taşener gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler