Ramo 2. Bölüm izle

Ramo 2. Bölüm izle
Ramo 2. Bölüm izle; Show TV'nin yeni dizisi Ramo 21 Ocak Salı günü 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 2. Bölüm izle; Hikayesi Sıfır Bir ve Çukur dizisi ile benzetildiği için eleştiri oklarının hedefinde olan Show TV'nin yeni dizisi Ramo 21 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle izleyici ile buluştu. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin 2. bölümüyle reytinglerde göstereceği performans merakla beklenirken dizinin yayınlanan son bölümünü izleyemeyenler arama motorlarında 'Ramo 2. bölüm tek parça izle' araması yapıyorlar. Ramo'nun yeni yayınlanan bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

RAMO SON BÖLÜM İZLE

Show TV'nin yeni dizisi Ramo 21 Ocak Salı akşamı 2. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle reytinglerde beklentilerin altında kalmış olsa da yine de geçer not almayı başaran diziyi izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

SHOW TV CANLI İZLE

RAMO KONUSU

Ramo dizisi Adana'nın Taşkapı isimli mahallesinde geçiyor. Taşkapı Mahallesi, Ramo dizisi için yaratılmış kurgusal bir mahalledir. Ancak suç oranının hayli yüksek olduğu Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nden ilham alınarak yaratıldığını söyleyebiliriz. Taşkapı iki aile arasında paylaşılamayan bir mahalledir. Ramo dizisi adını Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo yani Ramazan Kurt karakterinden alıyor. Ramo, Kurt ailesinin başındaki genç bir adamdır. Kurt ailesi ise mazot kaçakçılığı sayesinde oldukça yükselmiş namları tüm Adana tarafından bilinir hale gelmiştir. Adana'nın yeraltı dünyasının bilinen ailelerinden Yıldırım ve Kurt aileleri arasında oldukça tehlikeli bir savaş başlayacaktır. Bu savaşın ortasında ise bir aşk yeşerecektir.

Yıldırım ailesinin başındaki Cengiz Yıldırım'ın kızı Esra ve Ramo arasında büyük bir aşk vardır. Ramo sevdikleri için her şeyi yapabilecek ve düşmanlarının ise korkulu rüyası olabilecek bir adamdır. Adana'daki rekabet bir hayli kızışmıştır ancak bu durum İstanbul'da bulunan ve babaların babası olarak anılan Cihangir Bey'in işine gelmemektedir. Sevkiyatlar sekteye uğramaktadır. Bu yüzden Adana'ya sağ kolu Yavuz'u gönderir. Yavuz, Adana'ya gelerek durumu daha yakından takip etmeye başlar ve Kurt ailesini yakından tanımaya başlar. Ramo ile aralarında bir bağ oluşur.

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ve Yiğit Özşener yer alıyor. Bu isimlere ise Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Rüzgar Aksoy, Leyla Kader İlhan, Burcu Carvar, Sacide Taşener, Yıldırım Gücük, Nilüfer Açıkalın ve Macit Koper eşlik ediyor.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler