Ramo’da Neler Oluyor? İki Şok Ayrılık Daha!

Ramo’da Neler Oluyor? İki Şok Ayrılık Daha!
Show Tv’de Salı akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Ramo’da ayrılıkların sonu gelmiyor. Bugün de diziden iki ana karakter ayrıldı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen Ramo dizisi koronavirüs dolayısıyla verdiği aranın ardından direk sezon finaline gitme kararı almıştı. Dizi seyirci tarafından o kadar çok sevildi ki Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma unvanını eline geçirmeyi başardı. Kısa bir süre içerisinde seyirci tarafından çok beğenilen ve bir anda fenomen yapımlar arasına girmeyi başaran ramo bir mafya dizisi olarak ön plana çıkmasına rağmen daha çok mafyaya kafa tutan ve ailesini korumak için mücadele eden birinin hikayesini anlattı. Dizide Ramo karakterini canlandıran Murat Yıldırım mafyaya kafa tutan mafyadan biri olarak ortaya çıktı. Sevdiği kız olan Sibel’in düşman olduğu ailenin kızı olması da hikayeyi bir anda seyircinin gözünde cazip hale getirdi. Adana’da çekilen dizi her hafta heyecanla beklenirken sezon finali yaptı ve ardından da seyirciyi üzecek haberler peş peşe gelmeye başladı. Dizinin sevilen oyuncuları bir anda peş peşe diziden ayrılmaya başladı. Son olarak dizide rol alan ve sevilen iki karakter daha diziye veda etti. İşte detaylar!

Ramo’da Flaş İki Ayrılık!

BKM tarafından Show Tv için hazırlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Ramo dizisinde flaş iki ayrılık daha yaşandı. Geçtiğimiz günlerde peş peşe yaşanan ayrılıkların ardından Ramo’da neler oluyor sorusu sorulmuş ve seyirci ayrılıklar için oldukça üzülmüştü. Dizide adeta yaprak dökümü yaşanırken bugün iki ayrılık haberi daha geldi. Dizide Ramo’nun (Murat Yıldırım) kız kardeşi Fatoş rolünde oynayan Cemre Baysel ve yine mafya kanunları gereği Fatoş’la evlendirilen Neco karakterini oynayan İlhan şen diziden ayrıldı. Bu iki ayrılık bir anda gündeme bomba gibi düşerken diziden ayrılanların sayısı beşe yükselmiş oldu. Diziden ayrılanlar Görkem Sevindik (Boz), Deniz Gürzumar (Bücür) Hakan salınmış (Süleyman), Cemre Baysel (Fatoş) İlhan Şen (Neco). Dizide ayrıca senarist ve yönetmen de ayrılmış ve yerlerine başkaları gelmişti.

Ramo Ne Zaman Ekrana Gelecek?

Yeni sezonda Adana yerine İstanbul’da çekilecek olan ve pek çok karakteriyle yollarını ayıran Ramo dizisinde pek çok taş yerinden oynamış durumda. Yeni bir hikaye ve yeni olaylarla seyirci karşısına çıkacak dizinin hazırlıkları son hızla devam ediyor. Yep yeni hikaye ve karakterlerle sezona başlayacak dizinin temmuz sonunda sete inmesi bekleniyor.

25-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar