Sadakatsiz 1. Bölüm İzle!

Sadakatsiz 1. Bölüm İzle!
Sadakatsiz 1. Bölüm İzle! Başrollerini Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin paylaştığı Med Yapım İmzalı Sadakatsiz ilk bölüm ile 7 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D'de!

Sadakatsiz 1. Bölüm İzle! Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Med Yapım ve Mednova yapım imzalı Sadakatsiz ilk bölümü ile bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk tarafından yazılan psikolojik drama kategorisindeki Sadakatsiz dizisi başrollerini Cansu dere ve Caner Cindoruk paylaşıyor. BBC Stüdyonun Doctor Foster adlı dizisinden uyarlanarak türk ekranlarına taşınan dizide, aldatılmış ve aldatılmışlığın verdiği intikam duygusu ile önündeki tüm dağları yıkan, kendi ayakları üzerinde duran kadın Asya Arslan ve karısı ile severek evlenmiş fakat yeni bir heyecan yaşama duygusu ile girdiği ikilemde sevgilisi için hayatını arap saçına çevirecek Volkan Arslan'ın çekişmeli evlikleri anlatılan Sadakatsiz 1. Bölüm bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de.  7 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak dizinin ilk bölümü  ful izlemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz. 


Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar gibi başarılı oyuncuların paylaştığı, Kanal D'ye ait Med Yapım imzalı Sadakatsiz ilk bölüm ile başlıyor. Yayınlanan Fragman ile İzleyicide büyük merak uyandıran psikolojik dram dizisi Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğinde Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk tarafından kaleme alınarak seyirci karşısına çıkıyor. Merakla beklenen ilk bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar. . .

SADAKATSİZ 1. BÖLÜM İZLE!

Sadakatsiz ilk bölüm izle! Asya (Cansu Dere) başarılı İç hastalıkları uzmanıdır. Alanında Doçent olan genç kadın Oğlu Ali ve kocası Volkan ile mutlu bir hayat sürdürür. küçük yaşta ailesini kaybetmiş kendi çabaları ile sevgi ve ilgiye muhtaç büyümüş. Meslek hayatının ilk yıllarında Eşi Volkan'a aşık olmuş tabiri caise onu artık kendi dünyası olarak kabul etmiştir. Hayattaki en büyük tutsusu oğlu Ali ve mesleğidir. 

Volkan ise Malatyalı anne babanın oğludur. Küçükken babasını kaybedince annesi ile Tkirdağa yerleşir ve kendi çabaları ile ülkenin en iyi üniversitesinde Mimarlık bölümünü okur ve alanında adından sıkça söz edilen bir konuma glir. Mesleğe yeni başladığı yıllarda yolu eşi asya ile keşisir. Bu büyük ve tutkulu aşkın devamında Asya hamile kalınca Volkan hiç tereddütsüz hayatının geri kalnını onunla geçirmek istediğine inanarak evlenme teklif eder. Tekirdağda herkesin parmak ısırdığı muhteşem bir çift iken bir gün Cansu Volkan'ın kendisini aldattığını sezer. Sezgileri onu yeni iş sözleşmesi yaptığı Volkan'ın iş ortağının kızına götürür. İçerisindeki öfke, sinir ve hayatının merkezine koyduğu adam tarafından ihanete uğramanın fevriliği ile hayatta tahammül edemediği tek şey olan yalan ile yaşamamak için Derin'in herşeyini babasına anlatır. 

Üstelik en dğerli varlıkları oğlunada yapılmış büyük bir ihaneti kabullanemez. Büyük bir ilgi ve merakla beklenen Sadakatsiz 1. bölüm bu akaşma saat 20:00'de Kanal D'de. Sadakatsiz ilk bölüm full izlemek için detaylar haberimizde. 

İyi Seyirler. . . 

07-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar