Sadakatsiz 22. Bölüm İzle

Sadakatsiz 22. Bölüm İzle
17 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 22. bölüm izle; Kanal D'den ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Med Yapım ve Mednova imzası ile KanalD ekranlarında Çarşamba akşamlarının yıldızı olarak yer alan Sadakatsiz dizisi yayın gününde sıralamalarda ilk üçte yerini almayı başarıyor. Neslihan Yeşilyurt ve Berna Tairi yönetmenliğinde Kemal Hamamcıoğlu Dilara Pamuk tarafından kaleme alınıyor. Asya ülkelerine ait Doctor Foster adlı dizinin birebir uyarlamasından evlerimize konuk oluyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Tarık Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuların üstün başarı sergilediği Sadakatsiz 22. Bölüm izlemek için detaylar ve son bölüm ful hd izlemek için canlı yayın linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ SON BÖLÜM KONUSU

Bu akşam Kanal D ekranlarında sizlerin karşısına çıkacak olan  Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Volkan yine Ali'yi bahane ederk Asya'nın yanında soluğu almıştır. Ayrıldıklarından bu yana güzel bir aile ortamı, birlikte kavgasız ve sorunsuz geçirdikleri ilk gece olunca Volkan eskisi gibi bir aile olduklarını hissetmiştir. Bu his onda bir takım umutlar doğurur. Başlarına gelen herşeyin sorumlusunun kendisi olduğunu düşünmek yerine suçlunun Derin olduğunu düşünür. 

Asya ne kadar kapısından göndermeye çalışsada Volkan eski Asya'yı geri istemekte direnir. Üstelik yaşanmış bunca şey arken arada Ali varken bu imkansızda değildir. Fakat Asya Volkan'a yaşattıklarının hesabını mutlaka soracaktır. Tüm bu konuşulanların üzerine Asya'ya hesap sormak için gelen Derin şehait olur. Bu kadar zamandır kocası tarafından nasıl profesyonelce kandırıldığı buz gibi yüzüne vurur. Asya Derin'e biz mutlu bir aileydik, senide aynı sözlerle kandırıyor derken haklı olduğunu bir kez daha ispatlar. Bunca yıl aynı yastığa baş koyduğu adamı elbetteki Derin'den daha iyi tanıyacaktır. Ancak DErin boş durmayıp bu adamı tüm Tekirdağında bilmesini ister. 

Haluk Güçlü'nün biricik kızı başına gelen bu dramı nasıl göğüsleyecek? Gönül her fırdatta çocuklarının arkasını toplarken bu durumu nasıl düzeltecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak Sadakatsiz dizisinin 22. bölümünde izleyebilirsiniz. İyi Seyirler. .  .

17-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar