Şampiyon 25. bölüm izle

Şampiyon 25. bölüm izle
Şampiyon 25. bölüm izle: TRT 1'den ekrana gelen ve yapımcılığını BSK Yapım'ın üstlendiği Şampiyon dizisinin 25. bölümü ekrana geliyor.

Şampiyon 25. bölüm izle: BSK Yapım imzası taşıyan Şampiyon dizisi 29 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da 25. bölümüyle ekrana geliyor. Sevilen dizi geçen hafta yeni bölümüyle ekrana gelememiş ve 25. bölüm bu haftaya sarkmıştı. Tolgahan Sayışman, Emir Özyakışır, Erkan Avcı, Bahar Süer, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan, Halit Özgür Sarı ve Gizem Karaca gibi isimlerin rol aldığı Şampiyon dizisinin 25. bölümü internetten nasıl izlenir? 

Şampiyon dizisinin yeni bölümü televizyonda yayınlandıktan sonra trtizle.com adresi üzerinden HD ve tek parça olarak yayınlandı. Şampiyon dizisi 25. bölümü izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. Öte yandan sevilen dizinin yeni bölümüyle ilgili tüm bilgilere de yazının devamını okuyarak ulaşabilirsiniz. 

Şampiyon 25. bölüm izle

Şampiyon dizisi 25. bölüm özeti

Yaman hocanın vefat etmesi herkesi oldukça kötü etkiler. Bu acıyı en çok hissedenler ise çocukları olur. Cenazesi kaldırılırken Yaman hocanın bir vasiyeti olduğu ortaya çıkar. Elif'in ne amaçladığı ise Suna tarafından deşifre edilmiştir. Elif, Yaman ve Fırat'ı kullanarak Derviş'in yerine geçmek istemektedir. Suna, bunları öğrendikten sonra ondan gitmesini ister. Zafer'in en büyük isteği ise tefeciye olan tüm borçlarını ödeyebilmektir. Bunun için kafes dövüşü yapmaktan başka çaresi yoktur. Yine bir kafes dövüşüne çıkar. Bunu haber alan Tansel, Zafer için kötü planlar tezgahlamaya başlar. Elif, paraların nerede olduğunu öğrenir. Ancak paraları almakla almamak arasında gidip gelir. En sonunda durumdan Suna'yı haberdar ederek Fırat'ı sevdiğini ve artık onun için çabalayacağını söyler. Kerem ise sağlığını hiçe sayarak boksa dönmek için kendini zorlar. Suna, bu durum nedeniyle Nesli'yi suçlar. İkisini bir daha bir arada görmek istemediğini söyler. Fırat, Yaman tarafından yazılan mektuba ulaşır ve Derviş'in paraları Güneş'e bıraktığını öğrenir. Paralarla ilgili daha farklı planları olan Fırat, Suna ile işbirliği yapar. Tansel ve Duman ise Fırat'ı takip ederek paraların yerini öğrenir ve alırlar. Ancak sonları pek parlak olmaz. Suna, Elif ile ilgili her şeyi Fırat'a söyler. Fırat oldukça şaşkındır.

29-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler