Sefirin Kızı 10. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 10. Bölüm İzle!
Aralarındaki bitmeyen savaş bu hafta Sancar'ın Akın'ın peşine düşmesi ile daha da alevlenecek! Daha fazlası Sefirin Kızı 10. Bölüm İzle! ile bu akşam Star Tv'de!

Sefirin Kızı 10. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 10. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine yazının altından ulaşabilirsimiz!

SEFİRİN KIZI 10. BÖLÜM KONUSU

Sefirin Kızı 10. Bölüm İzle! Nare'nin Müge'yi Akından gelebilecek zararlardan korumak için izlettiği Montenegro görüntüleri Müge'yi perişan etmiştir. En çok ta ablasını Nare ve Sancar'ın suçladığını düşünen Gediz yıkılmıştır. Müge'nin aklı hala Akın'dadır. Onun kandırılmış olduğunu Nare'nin oyunu olduğunu içten içe düşünür.  Tüm bu video kaydı ve konuşmaları duymaması gereken kişi olan Sancar'da öğrenmiştir durumu. Yıllar önce hayatını paramparça etmesine sebeb olan Akın'ı bulmak oun için farz olmuştur. 

Sancar soluğu hemen Güven Çelebinin yanında alır. Önce sorgular sonrada Akın'a yardım etmesini önlemek için ilk adımı atar. Nare'de Akın'ı değil kızı için Sancar'ı korumak zorundadır. Yıllar önce yüzüne karşı haykırdığı gerçekleri görmemesi canını acıtsada söz konusu artık kızıdır. Güven Çelebi bu krizi hemen fırsata çevirmeye çalışır. Sancar'a Akın'ın bulunduğu yeri söylemek karşılığında yüklü miktarda para ister.  Nare Güven Çelebinin düzenlediği müzayede de akın'a ait olan eşyaların açık arttırmasına Gediz'in katılması için çabalar.

Diğer yanda ise Yahya vardır. Sancar'ın annesine karşı duyduğu öfkenin sebebi olan Nejdet'in Nare'yi taciz ettirmesi, Halisefe'nin marifetidir. Nejdet içeridedir fakat dışarı çıkması an meselesidir. Yahya Sancar'ın üstün olduğunu düşündüğü kompleksleri yüzünden Nejdet'i Sancar'a karşılık hapisten çıkarma çabaları içerisine girer. Yahya'nın ve Halisefe'nin işbirliği en çok Elvan'ın canını yakar. Nejdet'in yargılandığı mahkemede olayın tüm gerçek yüzünü anlatır. Üstelik Yahya Elvan'ın canını yakacak başka bir hatanında eşiğindedir. Dudu arasındaki elektiriğin çekimine kapılmak üzeredir.

Sancar mahkemeden sonra olanlara bakınca Nare'yi mi yoksa annesi Halisefe'yi mi seçcektir. Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak Sefirin Kızı 10. Bölüm canlı izlemek için haberiizdeki bağlantı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz!

İyi Seyirler!

24-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar