Sefirin Kızı 29. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 29. Bölüm İzle!
Sefirin Kızında bu akşam Nare ve Sancar'ın gecesi. Heyecanlar üst üste yaşanırken menekşeyi bekleyen sürpriz ne? Sefirin Kızı 29. Bölüm bu akşam Star TV'de!

Star Tv Prime time kuşağında bu akşam Sefirin Kızı 29. yeni bölüm yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta, dizinin senaryosunda yıllardır biraraya gelemeyen ve tek sorumlusu olan Akın, hayatlarından çıkınca Sancar ve Nare mutluluğa adım adım yürümeye başlar. Menekşe hain planlar içinde, Kahraman halen Sancar'ı yok etmek isterken en büyük darbe için çabalayan Gediz başarısızlıklarını sindirmekte güçlük çeker. Bir yandan Kahraman, Gediz, Menekşe, Akın ve Sahrabir dee Nare'nin babası üst üste hamleler yaparken kazanan aşk olacak mı?

  23 Kasım Pazartesi günü 29. Bölüm ile yayınlanacak Sefirin Kızı'nda Nare Sancar'a kavuşabilecek mi? Sefirin Kızı son bölüm izlemek ve bölüm hakkındaki detayları haberimizden bulabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 29. BÖLÜM ÖZETİ

Sefirin Kızı son bölümde bu akşam, Nare ve Sancar kızları ile birlikte mutluluğa yelken açmaya başlarlar.  Yaşadıkları zor ve imkânsız günleri geride bırakırken, uğraştıkları insanlar bir türlü yakalarından düşmek bilmezler. Geçtiğimiz hafta Sare abisi Akın'ın yerini ve gerçekten ölüp ölmediğini anlamak için Nare ve Elvan'a ilaçlı meyve yedirir. Onlara serum vererek doğruları öğrenmeye çalışır. Bu sırada Sancar ve Gediz kapının dışında kavgaya tutuşurlar.

Kahramanda hastaneden çıkmıştır. Evine geri geldiğinde Menekşe Sare ve sevgilisini aynı evde görür. Bir işler karıştırdığından emindir. Menekşe'de planlarına yenilerini ekleme derdindedir. Büyü ve muska ile Sancar'ı kendine yeniden bağlama derdine düşer. Fakat beklemediği bir şey olur ve eski sevgili Menekşeyi karnından bıçaklar. Menekşe'nin Sancar'a oynadığı oyun açığa çıkacak mı?

Bir diğer mesele ise nişanlanmak üzere olan Sancar ve Nare'dir. Nare Elvan ile çıktığı evde otururken bir anda kapı çalar ve büyük bir sürpriz Nare'yi beklemektedir. Melek ve aileye yeni katılan hâlâ da dahil olmak üzere Nare'yi elvandan istemeye gelirler. Heyecan ile geçecek bir gecenin devamı saat 20:00'de Star TV ekranlarında olacak. Sefirin kızı son bölüm canlı izlemek için yukarıdaki bağlantı linkimizi kullanabilir ve dizinin hemen ardından tekrarını aynı linkten izleyebilirsiniz.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar