Sefirin Kızı 30. Bölüm İzle (30 Kasım Pazartesi)

Sefirin Kızı 30. Bölüm İzle (30 Kasım Pazartesi)
30 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak dizi de Sancar ve Nare yine kördüğüm olur. Sefirin Kızı 30. Bölüm izle haberimizden detaylara ulaşabilirsiniz!

Star Tv Akşam kuşağında bu akşam Sefirin Kızı 30. yeni bölüm ile yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta, dizinin senaryosunda yıllardır biraraya gelemeyen ve tek sorumlusu olan Akın, hayatlarından çıkınca Sancar ve Nare mutluluğa adım adım yürümeye başlar. Menekşe hain planlar içinde, Kahraman halen Sancar'ı yok etmek isterken Ceylan'ın ve Menekşenin aynı anda hastane kapılarında oluşu onu biraz daha meşkul eder. Loki'nin Kahramandan kurtulup Menekşe'yi bıçaklamaya gelmesi işleri karmakarışık eder. 

  30 Kasım Pazartesi günü 30. Bölüm ile yayınlanacak Sefirin Kızı'nda Nare Sancar arasına giren olay ne? Sefirin Kızı son bölüm izlemek ve bölüm hakkındaki detayları haberimizden bulabilirsiniz.

Star Tv'nin pazartesilerinin yıldızı ve izlenme listelerinin yüksek tirajlı dizilerinden biri olan Sefirin Kızında Sahra Lokman yani Loki'nin Menekşeyi bıçakladığına şahit olmuş ve boğazından tek bıçak darbesi ile onu öldürmüştü. Kahraman ise Sahra’nın işlediği bu cinayetini üstlenir. Nare Sancar'ın peşinden giderken Loki cinayetine tanık olur. Polis'i çağırmak ister. Fakat Sancar buna engel olunca Menekşe ile Loki’nin ilişkilerini açıklar.

Sancar Menekşe'nin karnında olduğunu sandığı bebeğin babasının sorgulanmaması için cinayetin üstünü örter. Yetmezmiş gibi bir de üstüne Loki’nin babasına kan parası ödemeye kalkınca Nare çılgına döner

Hayatları boyunca kavuşmak için sürekli eşik atlamak zorunda kalan  Sancar ve Nare, kavuştuklarını sandıkları an yeni bir kaosun ortasında kendilerini bulurlar. İki aşığın arasına kültür farklılıklarıgirmiştir. Namus belası, can kısası, kan parası, nişan bohçası, gelin hamamı…

Onca sevdalının arasına giren kültürler gerçeği,  Nare ve Sancar aşkının üzerine de kabus gibi çökmüştür. İki sevdalı, bu kabusu rüyaya çevirebilecekler mi? Nare Sancar'ın yaptıklarını sineye çekebilecek mi? 

Her hafta yeni bölümü ile gönülleri mest eden Sefirin Kızı 30. Bölüm izle haberinde dizinin detaylarına ulaşabilir, yeni bölümü aynı anda izleyebilirsiniz. 

30-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar