Sefirin Kızı 11. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 11. Bölüm İzle!
Sancar Akın'a adım adım yaklaşırken, İsabel Sancar'a harika bir masal anlatıyor. Sefirin Kızı Son Bölüm canlı izlemek için bağlantı linki haberimizde!

Sefirin Kızı 11. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 11. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine yazının altından ulaşabilirsimiz!

SEFİRİN KIZI 11. BÖLÜM KONUSU

Sefirin Kızı 11. Bölüm İzle! Sancar Akın'ın peşine İsviçre'ye uçar. onu bulmaktan çok Nare'nin onun yokluğunda neler yaşadığıdır merak ettiği. Gerçekten Akın ile ilişkisi olup olmadığı hala aklını kemiren kurt gibi yer bitirir onu. İsviçre'de Nare'nin tedavi gördüğü Ruh ve Sinir hastalıkları polikliğine giderek İsabel'e ulaşır. İsabel ona öyle bir masaldan bahsederki, Sancar aklındaki soruların yükü ile Akın'ı aramaya devam eder. O soruların cevabını bulan ise Gediz'dir. Nare O hastanede neler yaşadığını bebeği ile nasıl savaş verdiği anlatacak kadar açmıştır içini Gediz'e. İsabel',n anlattıkları Sancar'ın Muğlaya döndüğünde bambaşka bir adam olmasının sebebi olacaktır. 

Sancar Bu yükün Üzerine bir de Akın’la karşılaşır. başka olduğuna inandığı gerçeği bulmak üzere gittiği İsviçre’den bulduğu cevaplarla delirmek üzere döner. Sancar'ın hastanede İsabel ile gören Akın da  Nare’nin Türkiye’de olduğunu anlar ve çıldırır.

İsviçre'de Sancar ve akın gerginliği yaşanırken, Nare Türkiye’deSancar'ın yokluğunda zapdetmekte zorlanan Melek’le uğraşmaktadır. Melek'in hayalindeki üç kişilik bir aile olabilme umudunu çürütmeye, onu ikna etmeye çalışmaktadır. Ama Sancar Nare'nin çabaları hayat bulmadan Türkiye’ye döndüğünde, hiç de Nare’nin beklediği gibi davranmayacak ve Nare’nin işini iyice zorlaştıracaktır.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV ekranlarında olacak. Sancar ve Nare2nin sancılı hayatı Sefirin Kızı 11. Bölüm tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz! İyi Seyirler!

 

02-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar