Sefirin Kızı 12. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 12. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 12. Bölüm İzle, Akın emsalsiz oyunlarına devam eder. Bu kez ailenin en narin çiçeği Zehra'yı kıskacına almıştır. Kazanan Akın mı Sancar mı olacak?

Sefirin Kızı 12. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 12. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine yazının altından ulaşabilirsimiz!

SEFİRİN KIZI 12. BÖLÜM KONUSU

Sefirin Kızı 12. Bölüm İzle! Sancar ve akın artık aynı yolun yolcusudur. Akın'ın sakladıklarına söylediği yalana Sancar'ın inanmış olması hala Nare'yi tanımadığını gösterir. Nare'nin Sancar'ın iyiliği için sakladığı gerçekleri öğrenmesin diyerek Gediz ile mücadele vermeye devam eder. Akın ise Müge'ye ulaşmaya çalışmış fakat aldatılmış duygusunun verdiği hırs ile Müge Akın'a yardımcı olmamıştı. Akın bu kez hain planını hayata geçirmeye başlar. Kıskacında Zehra vardır. 

Sağlık sorunları sebebi ile Zehrayı seçer. Zehra gibi kendisini topal ve zengin biri gibi gösterir. Birazda imajında değişiklik yaparak genç kızın kalbine dokunmayı başarır. Zehra'yı çocukluktan beri seven Kavruk'un ise yüreği yangın yeridir.  İlişkileri ilerlemişken Güven ve Kerem'inde onun için planları vardır. Akın'ı açık arttırmaya çıkarıp Gediz ile onun hapse girmesi için çabalarken bu açık arttırmayı Sancar kazanırsa Akın'ı öldürecektir.

Müge'nin de Akından almak istediği 9 yıllık bir intikamı  vardır. Gözü dönmüştür. Kavruk ve Sancar Zehra'yı takip ederek akın'a ulaşırlar. Sancar Nare'ye Kvruk ile Şüphenin cehenneminden kurtulmuş de haberini yollar. Artık Sancar geçmişini nasıl Nare'ye inanmayarak yaktığının farkındadır. Fakat evlidir. Sancar ve Nare yeniden bir hayat kurmayı başarabilecek midir? 

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV ekranlarında olacak. Sancar ve Nare2nin sancılı hayatı Sefirin Kızı 12. Bölüm tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz! İyi Seyirler!

 

09-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar