Sefirin Kızı 13. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 13. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 13. Bölüm İzle! Sancar'ın vicdan perdesi kalkmıştır. Gerçekleri 9 yıl sonra görmüş ancak yüreğinin kelebeğini uçurmuştur. Sefirin Kızı son bölümü ile bu akşam Star'da.

Sefirin Kızı 13. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 13. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine tıklamayı unutmayın.

SEFİRİN KIZI 13. BÖLÜM KONUSU

Sefirin Kızı 13. Bölüm İzle! Sancar Yüreğinin mahkemesini kurmuş ve kendi kalemini o mahkemede kırmıştır. Ancak cezayı yıllar önce Nare'ye kesmiştir. Nare Kavruk'un söylediklerinden sonra Sancar'ı nerede bulacağını bilir. Yüreğinin götürdüğü yeri bilir. Sancar'ın onu terkettiği kendini uçurumdan attığı yerde aşk yuvalarında bulur. Sancar'ın Nare dediği anda Nare yıllardır içinde tuttuğu nefesi verir. 

Sancar ona neler yaptığını görür. Bunun pişmanlığı ve acısı ile bertaraf olur. Nare Sancarı tamda kopardığı yere yüreğine basar. Birlikte ağlar yaralarını birlikte kanatıp birlikte iyileştireceklerdir. Fakat bu saatten sonra ne Nare Sancar'ı affeder. Nede Sancar kendini. Nare bu sancıyı tek başına atlatamaz. Kendini en yakın arkadaşı hissettiği Gediz'in omuzlarında bulur. Ağlar. Bu sırada onları Menekşe görür. Kocasının kendisini, sahip çıkmayan bir kadının uğruna hiçe saydığını kendine yediremez. 

Kavruk Zehra'nın Akınla olan ilişkisinden sonra Halisefe ye kendini anlatır. Hiç beklemediği bir tepki alır. Halisefe kızını seven bir adamın aynı çatı altında kızı ile olmayacağı hükmünü getirir. Kavruk başkası ile nişanlanır. Bu nişan sırasında Menekşe Nare'nin saçlarına yapışır. Kıskançlık krizine girer. Bu kriz en çokta sancarı bir krize götürür. Nare ve Sancar hakkında içinde dolaşan kurtlara inanacaklar mı? Menekşe girdiği piskoljik sınavı kazanacak mı? Kavruk Zehra'yı yüreğine gömebilecek mi? 

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Sefirin Kızı son bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde.

İyi Seyirler!

16-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar