Sefirin Kızı 16. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 16. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 16. Bölüm İzle; Sefirin Kızı bu bölümde Canından canı Melek'inin peşine düşer. Sancar Melek'i bulabilecek mi?

Sefirin Kızı 16. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 16. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine tıklamayı unutmayın.

SEFİRİN KIZI 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıllar önce imkansiza doğru giden aşkları, Nare ve Sancar için gitgide yoluna girmeye başlamışken, Menekşe Sancar'ın hayatından çıkmak üzere iken Hamilelik haberi herkesi sarsar. En çok ta Nare'yi etkiler. Nare Sancar'a artık asla olmayacak hayaller kurmamasını söylerken yüreği kan ağlar. Nare'de kızının velayetini alır. Artık Muğladan gitmek niyetindedir. Bunu öğrenen Sancar Nare'nin yine yoluna çıkar ve sen gidersen ben kötü biri olurum der. Nare Efeoğullarından ağzı yanmış olan Elvan'a kendisi ile gelmesini 3 ü beraber yeni bir dünya kurmayı teklif eder. 

Bu gidiş en Çok Gediz'in kalbine oturur. Yine acı çektiği aşk için dünyasını değiştirmesi onu aşırı sinirlendirir. İlk kez Nare'ye ihanet ederek Sancar'ın yanında soluğu alır. İkisi birbirlerine girerken Nare olaya şahit olur. Neyi paylaşamadıklarını sorduğunda aldığı yanıt onu iyice delirtir. Nere'yi paylaşamazlar. Sancar Nare'ye Melek'i gönderemeyeceğini söyler. Onu alıp konağa koyacağım der. Dediğinide yapar. Fakat beklenmedik bir durum gerçekleşir. Melek evden kaçar. Nare çılgına döner. Konakta herkese en çok ta Sancar ve Menekşeye ateş püskürür. 

Nare'nin gidişine bir engel de böyle çıkmış olur. Uzun bir aradan sonra merakla beklenen Sefirin Kızı 16. Bölümü ile bu akşam Star TV'de. Sefirin Kızı 16. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . .

15-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar