Sefirin Kızı 31. Bölüm İzle

Sefirin Kızı 31. Bölüm İzle
Sefirin Kızı 31. Bölüm İzle; 7 Aralık Pazartesi günü yayınlanan Sefirin Kızı son bölüm canlı ve HD kalitesinde izlemek için tüm detaylar haberimizde!

Sefirin Kızı 31. Bölüm İzle; Star Tv'nin Prime time kuşağında bu akşam Sefirin Kızı 31. yeni bölüm ile yayınlanacak.  Ay Yapım imzası taşıyan dizi Sefirin Kızı, bu akşam 31. bölüm ile ekrana geliyor. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümü tek parçave full HD olarak nasıl izlenir? Sefirin Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Sefirin Kızı dizisi 31. bölüm bu sayfadan rahatça izlenebilir. Siz de bölümü merak ediyor ve izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Böylece bölümün yer aldığı internet adresinden yeni bölümün keyfini çıkarabilirsiniz.

7 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak Sefirin Kızı 31. Bölüm izle ile Nare Sancar arasına giren olay ne? Sefirin Kızı son bölüm izlemek ve bölüm hakkındaki detayları haberimizden bulabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 31. BÖLÜM İZLE - 7 ARALIK PAZARTESİ

Sefirin Kızı 31. Bölüm İzle; NGM ve O3 Medya ortaklığında Emre Kabakuşak yönetmenliğinde Muğla - Bodrum'da çekilen Sefirin Kızı dizisinde 31. Bölüme gelindi. Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, ÖZlem Çakar Yalçınkaya, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan gibi başarılı isimler alıyor. Daha çocukken birbirlerine sevdalanan Nare ve Sancar, 18 yaşında birbirlerine kaçarlar. Fakat Nare'ye platonik şekilde aşık olan Akın, Nare'ye tecavüz eder. Nare ise Sancar'a bunları anlattığında evliliikleri ilk sabahında biter. Fakat bu birgünlük evliliğin bir meyvesi Nare'nin bedeninde kalır. Nare Sancar'ın kendisini terketmesini kabullenemeyip uçurumdan atar. Tüm destan böyle başlar.

Nare ve Sancar'ın imkansız aşkını anlatan Sefirin Kızı 31. Bölüm canlı ve full hd  kalitesinde izlemek için sizin için bıraktığımız yayın linkine ve detaylara ulaşabilirsiniz.  

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM ÖZETİ

Tüm olumsuzluklara rağmen Nare ve Gediz'in karşısında kendisinden vazgeçmesini söyler iken şahit olan Sancar ve Gediz yumruk yumruğa kavgaya tutuşur. Onların yanına hamamdan apar topar gelen Halisefe olaya şahit olur ve kalbi tutarak fenalaşır. Nare Gediz'in karşısına yeniden çıkarak bundan sonra Sancar'ın ayağına taş değse sebebi sendiz diyerek gözdağı vermek ister. 

Gediz'i hiç bir kuvvet durduramaz. Nare ve Elvan gelinliik provası yapar. Sancar Nare'yi romantik bir yemeğe çıkaraır. Fakat  gecenin sonunda öyle birşey olur ki, Nare evlenmekten vazgeçer. Sancar'a yüzüğü geri vererek evlenemeyeceğini söyler. Sancar ve Nare tüm olumsuzluklara rağmen yeniden başlayabilecekler mi?

 

07-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar