Sefirin Kızı 40. Bölüm İzle

Sefirin Kızı 40. Bölüm İzle
Sefirin Kızı 40. Bölüm İzle; 15 Şubat Pazartesi akşamı 40. Bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı Dizisinin son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sefirin Kızı 40. Bölüm İzle; Star Tv'nin akşam kuşağında bugün Sefirin Kızı bölüm ile yayınlanacak.  Ay Yapım imzası taşıyan dizi Sefirin Kızı, bu akşam 40. bölüm ile ekrana geliyor. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor.

Diziyi yakından takip eden izleyiciler  yeni bölümü tek parçave full HD olarak nasıl izlenir kelimesi ile aranma yapıyor. Sefirin Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Arama yapanlar için çözümümüz var. Sefirin Kızı dizisi 40. bölüm bu sayfadan ve yüksek çözünürlükte rahatça izlenebilir. Siz de bölümü merak ediyor ve izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Böylece bölümün yer aldığı internet adresinden yeni bölümün keyfini çıkarabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 40. BÖLÜM İZLE - 15 ŞUBAT PAZARTESİ

Sefirin Kızı 40. Bölüm İzle; NGM ve O3 Medya ortaklığında Emre Kabakuşak yönetmenliğinde Muğla - Bodrum'da çekilen Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan gibi başarılı isimler alıyor. Daha çocukken birbirlerine sevdalanan Nare ve Sancar, 18 yaşında birbirlerine kaçarlar. Fakat Nare'ye platonik şekilde aşık olan Akın, Nare'ye tecavüz eder. Nare ise Sancar'a bunları anlattığında evliliikleri ilk sabahında biter. Fakat bu birgünlük evliliğin bir meyvesi Nare'nin bedeninde kalır. Nare Sancar'ın kendisini terketmesini kabullenemeyip uçurumdan atar. Tüm destan böyle başlar.

Nare ve Sancar'ın imkansız aşkını anlatan Sefirin Kızı 40. Bölüm canlı ve full hd  kalitesinde izlemek için sizin için bıraktığımız yayın linkine ve detaylara ulaşabilirsiniz. 

SEFİRİN KIZI 40. BÖLÜM ÖZETİ

Mavi ve Melek sonunda tanışmıştır. Sancar ve Melek Mavi'yi konağa yemeğe davet eder. Mavi'nin hayat hikayesi konaktakilerinde Sancar'ın da yüreğini yaralamıştır. Fakat bu kız bekledikleri gibi yani Nare gibi sessiz sakin biri değildir. Bu yemek biraz gergin geçsede zaman herkese ilaç olacaktır. Sancar'ın asıl dert etmesi gereken şey kızı Melek'dir. Melek annesinin gitmesinden sonra saçları dökülmüş çocuk üzüntüsünü içine atmışken kimseye dillendirememiştir.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar