Sefirin Kızı 47. bölüm izle

Sefirin Kızı 47. bölüm izle
Sefirin Kızı 47. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin 5 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünü tek part izlemek için detaylar haberimizde!

O3 Medya ve NGM Medya ortalığıyla Star TV için hazırlanan Sefirin Kızı dizisi 5 Nisan Pazartesi akşamı 47. bölümüyle ekrana geldi. Aşk ve dram temalı dizinin yeni bölümünde Sancar'ı Sedat'ın korkunç planı büyük bir çıkmaza sürükleyecek ve en büyük destekçisi yine Mavi olacak. Sancar'ın bulunduğu durumdan kurtulması için elinden geleni yapmaya çabalasa da önüne yeni engeller çıkacak. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler Sefirin Kızı 47. bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sefirin Kızı son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SEFİRİN KIZI 47. BÖLÜM ÖZETİ

Sedat'ın Sancar için kurduğu yeni plan işe yarar. Sancar hiç beklemediği bir anda kendini kaçak durumda bulur. Herkes karşısında yer alırken en büyük destekçisi yine Mavi olur. Sancar'ın başına gelenlerin Melek'i etkilememesi için elinden geleni yapan Mavi bir yandan da Sancar'ı bulunduğu durumdan kurtarmak için çabalar.

Sedat hastanede yaşam mücadelesi verirken, Güven'in korkunç planı tıkır tıkır işlemektedir. Sancar'ı saklandığı yerde bulmaya çalışan Güven yapacaklarıyla başka canların yanmasına sebep olacaktır.

Sancar'ın içini karamsarlık kaplarken Mavi ona tamamıyla inanmakta onun için sahip olduğu herşeyden vazgeçmeye hazırdır. Sancar ve Mavi çıktıkları zorlu yolda çok önemli kararlar almak zorunda kalacak ve bu kararlar ikisininde hayatını derinden etkileyecektir.

SEFİRİN KIZI 47. BÖLÜM İZLE

5 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'de Star TV'de yeni bölümüyle yayınlanan Sefirin Kızı izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sefirin Kızı 47. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Star TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi/bolumler'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Sefirin Kızı her Pazartesi saat 20:00’da Star TV'de!

05-04-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar