Sefirin Kızı 48. bölüm izle

Sefirin Kızı 48. bölüm izle
Sefirin Kızı 48. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin 12 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünü tek part izlemek için detaylar haberimizde!

Sefirin Kızı 48. Bölüm İzle; Star Tv'nin akşam kuşağında bugün Sefirin Kızı bölüm ile yayınlanacak.  Ay Yapım imzası taşıyan dizi Sefirin Kızı, bu akşam 48. bölüm ile ekrana geliyor. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı dizinin yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor.

Diziyi yakından takip eden izleyiciler  yeni bölümü tek parçave full HD olarak nasıl izlenir kelimesi ile aranma yapıyor. Sefirin Kızı dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Arama yapanlar için çözümümüz var. Sefirin Kızı dizisi 48. bölüm bu sayfadan ve yüksek çözünürlükte rahatça izlenebilir. Siz de bölümü merak ediyor ve izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Böylece bölümün yer aldığı internet adresinden yeni bölümün keyfini çıkarabilirsiniz.

Sefirin Kızı 48. Bölüm İzle; NGM ve O3 Medya ortaklığında Emre Kabakuşak yönetmenliğinde Muğla - Bodrum'da çekilen Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan gibi başarılı isimler alıyor. Daha çocukken birbirlerine sevdalanan Nare ve Sancar, 18 yaşında birbirlerine kaçarlar. Fakat Nare'ye platonik şekilde aşık olan Akın, Nare'ye tecavüz eder. Nare ise Sancar'a bunları anlattığında evliliikleri ilk sabahında biter. Fakat bu birgünlük evliliğin bir meyvesi Nare'nin bedeninde kalır. Nare Sancar'ın kendisini terketmesini kabullenemeyip uçurumdan atar. Tüm destan böyle başlar.

Nare ve Sancar'ın imkansız aşkını anlatan Sefirin Kızı 48. Bölüm canlı ve full hd  kalitesinde izlemek için sizin için bıraktığımız yayın linkine ve detaylara ulaşabilirsiniz. 

SEFİRİN KIZI 48. BÖLÜM ÖZETİ

Mavi hamile olduğunu öğrenir. Kendisini büyük bir ikilemin içinde bulur. Geçmişte yaşadığı acıları ve onu yerle bir eden korkuları yüzünden geleceğe ve yeni doğacak bebeğe tutunmasına izin vermez. Diğer yandan düğün sonrası Halise yüzünden konakta kopan fırtına, Sancar’ın atacağı adımla konağın bütün düzeninin değişmesine neden olacaktır.

Sedat ve Güven kurdukları yeni planlarını işletirken hiçbir açık kalmaması için çalışırlar. Mavi ona karşı hazırlanan bu tuzaktan habersiz kendi kararsızlık cehenneminde yanmaktadır. Bu konuda Sancar’la yüzleşmenin hiç de kolay olmayacağının farkındadır ama asıl Melek karşısında kendini çaresiz hissedecektir. Sancar ise sevdiklerini korumak için mücadele ederken, önce marinayla ilgili öğrendiği gerçeklerle sonra da annesinden alacağı bir haberle adeta yıkılır.

Elvan, Bora konusunda üst üste hayal kırıklıkları yaşarken tanışacağı bir kadın kendini sorgulamasına ve bakış açısını değiştirmesine neden olur. Yahya ise Elvan için çabalamaya devam eder ve ondan beklenmeyecek girişimlerde bulunur. Ansızın gelen acı bir haberle ikisinin de dünyası değişmek üzeredir.

Halise çabalarının sonuç vermediğini görerek soluğu Sedat ve Güven’in yanında alır. Mavi ise Sancar ve Melek’le olan ilişkisini temelinden etkileyecek bir karar vererek kendini kliniğin kapısı önünde bulacaktır.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar